tanisma :) Selam sizin ve sevdiklerinizin Üzerine olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
T

Tarihci19

Misafir
Aleykümselam hoşgeldiniz, umarım uyeliğiniz ve hizmetiniz daim ve aktif olur, Allah razı olsun...

Abdurrahman

New member
Allah razı olsun hoş bulduk eFTal

Ne yapalım bizde şaşırdık ??? tam sohbet kanalı diyoruz bi bakmışsın kalkmış, ancak bu kadar kardeşide bir çırpıda kenara da koyamıyorsunki! İster istemez burdayız.. tekrardan s.a

Eyvàh!

Well-known member
aleykum selam hos geldiniz Abdurrahman, hatemitai, amca, sahaf_^^, demirCi vs. abe

mende sadece husran ;D

ahmetemin

Member
buraya yeni üye oldum..benim gibi yeni üye olanlara hoşgeldiniz diyor,üyeliklerinin hayırlara vesile olmasını niyaz ediyorum..

ahmetemin

Member
teşekkür ettim..Allah razı olsun..giriş yapıyorum ama tekrar tekrar giriş istiyor benden..ben acemiyim burada..ikinci kez forum içeren bir siteye giriyorum..bundan nasıl kurtulabilirim?_________________________________________________bu arada ben avukatım..cevşen okuyan veya en azından üzerinde taşıyan ve tabi ki risale okuma alışkanlığına sahip herkese hukuki konularda gönüllü olarak yardımcı olabilirim..fiilen başlamadığım için davanızı alamam ama yol gösterebilirim,hukuki bilgiler vermeye çalışabilirim..saygılarımla..

guldostu

Member
selam hos geldin rabbim hayir da yarisandan olmani nasip etsin.
buda dua olsun sana rabbim sev dikleri ile karsilastir sin amin ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...