Hoşbulduk İstigna kardeş,kış sessizligi var sanki forumda.Allah hayr etsin.istiğna ' Alıntı:bende bu kardeslere hosgeldınız dıyorum.Allah muvaffak kılsın.bu arada sergerdan abi sende hosgelmıssın...
Hoşbulduk İstigna kardeş,kış sessizligi var sanki forumda.Allah hayr etsin.istiğna ' Alıntı:bende bu kardeslere hosgeldınız dıyorum.Allah muvaffak kılsın.bu arada sergerdan abi sende hosgelmıssın...
Sergerdan ' Alıntı:Hoşbulduk İstigna kardeş,kış sessizligi var sanki forumda.Allah hayr etsin.
Askolsun istigna, bize layik gordugun duruma bak...istiğna ' Alıntı:evetde.kış sesizligi degil....kış uykusu desek...
sormayin abi bu durum biraz hareket bulmus hali oluyor...Sergerdan ' Alıntı:Hoşbulduk İstigna kardeş,kış sessizligi var sanki forumda.Allah hayr etsin.
GuLSerbeti ' Alıntı:Selam veren vermeyen, butun yeni gelen kardesler Hosgeldiniz...
Askolsun istigna, bize layik gordugun duruma bak...
yarin proje teslim var,...daha bitmedi,.. bu gidislede bitmiycek..
ben fiili siz kavli DUA EDIN bitsin ins.. :angel: .. AEO
istiğna kardeş cok uyurda,gerci onun icin ,kış, yaz ,sonbahar,ilkbahar pek farketmez ama neyse yine bize zaman ayırıyor ya bunada sükür.istiğna ' Alıntı:evetde.kış sesizligi degil....kış uykusu desek...
Hoş mu boş mu görüsücez senle.Anlladın sen onu.vakar ' Alıntı:bende yeni geldim hoşmu geldim nasılsınız kardeşler ?
hosgeldin canım kardesimde ben gelen kadar gitmissin...o yüzden güle güle...vakar ' Alıntı:bende yeni geldim hoşmu geldim nasılsınız kardeşler ?
şualarcım sen nadide ve antika bir nur talabesinin gunluk programı nasıl olur biliyor musun...Şualar ' Alıntı:istiğna kardeş cok uyurda,gerci onun icin ,kış, yaz ,sonbahar,ilkbahar pek farketmez ama neyse yine bize zaman ayırıyor ya bunada sükür.
pardon pardon.Antikaa,nadide,nur talebesi...Bunlar aynı cümlede kim icn geciyor acaba?istiğna ' Alıntı:hosgeldin canım kardesimde ben gelen kadar gitmissin...o yüzden güle güle...
şualarcım sen nadide ve antika bir nur talabesinin gunluk programı nasıl olur biliyor musun...
ki haberin yok ki böyle yazmıssın..
Şualar ' Alıntı:pardon pardon.Antikaa,nadide,nur talebesi...Bunlar aynı cümlede kim icn geciyor acaba?
Vallah beni anca bu kadar güzel tavsif edebilirdin.istiğna ' Alıntı:ben sana maneviyatta körsün,hakikatı gormekte acizsin,bi caresin diyorum inanmıyorsun.
yanı basında duran hakikatın farkında bile degilsin...
eee ben sana ne diyeyim ki...
Şualar ' Alıntı:Vallah beni anca bu kadar güzel tavsif edebilirdin.
Yanı başımda duran hakikate gelinceee,karsımdaki kulliyattan mı bahsediyon ;D
Allah Allah hala göremiyorum,haaa anneden bahsediyon, he annen mubarek bir hatundur.Her ne kadar sen ondan nasibini alamamıssanda:istiğna ' Alıntı:o karsındaki hakikatler,ben yanındaki hemen sagında duran elinde cayı olan,sana melül melül bakan,hakıkatbin olan ahseni takvim suretınde yaratılan mubarek zattan bahsedıyorum....
1.evet ben annemden alamadım ama sen aldın ne oldu?Şualar ' Alıntı:Allah Allah hala göremiyorum,haaa anneden bahsediyon, he annen mubarek bir hatundur.Her ne kadar sen ondan nasibini alamamıssanda:
SEBEB-İ SAADETİM,NETİCE-İ HAYATIM,VAZİFE-İ FITRATIM RİSALE-İ NUR!...[/move]
ne olmadıkı bugun bızedeydı o zatt..benı deli etti ve gittiii..illailayh ' Alıntı:neler oluyorrrr..............
istiğna ' Alıntı:ne olmadıkı bugun bızedeydı o zatt..benı deli etti ve gittiii..
vakar ' Alıntı:bende yeni geldim hoşmu geldim nasılsınız kardeşler ?