yeni gelenler hos geldiniz

GuLSerbeti

Well-known member
iste Sen Basla Servise dedim, e hani baslamamissin ;D :p

tamam iyi, serbettik.. serbetci, tatlici olduk :D

Yeni gelen Kardesler, biz ziyafetten az once kalktik, Yeni gelenlere yer acilsin diyede hemencecik yedik.. :p
siz buyrun simdi soframiza... zindan kardes hazirlamisti sagolsun, bizde yemeye yardim ettik :D :angel:

http://www.saidnur.org/forum/index.php/topic,10739.msg44302/topicseen.html#msg44302

tatlisi tuzlusu hepsi orda, bi cikolatasi yok, onuda Altinbasak abimiz, YENILER getircekler demisti.. bekleriz :) :angel:

hizan_i_metu

Yeni Üye
Selamun Aleykum.. Allah razi olsun...... ve bu hizmette ihlasla daim ve Kaim eylesin...

'' Maksadım ol Elmas kilinca saykal vurmaktir...''_________________________________________________Selamun Aleykum.. Allah razi olsun...... ve bu hizmette ihlasla daim ve Kaim eylesin...

'' Maksadım ol Elmas kilinca saykal vurmaktir...'' Bediüzzaman

GuLSerbeti

Well-known member
ve Aleykum esSelam..
Hizan-i Metu ve Hazen kardesler Hosgeldiniz, seref verdiniz... yeni yuzler gormek cok guzel..
Allah ilminizi ve sevkinizi artirsin, guzel paylasimlarimiz olsun insaAllah... uyeliginizin hayirli ve aktif olmasini dileriz...
Allah'a emanet olun..

ADOCAN

Yeni Üye
S.A. öncelikle siteniz çok güzel. bu sitenin oluşumunda emeği geçen herkesi kutlarım. içeriği ve konuları çok güzel yani huzur veren bir paylaşım sitesi.. başarılarınızn devamını yüüce ALLAHTAN niyaz ederim.sevgilerimle

Eyvàh!

Well-known member
ADOCAN ' Alıntı:
S.A. öncelikle siteniz çok güzel. bu sitenin oluşumunda emeği geçen herkesi kutlarım. içeriği ve konuları çok güzel yani huzur veren bir paylaşım sitesi.. başarılarınızn devamını yüüce ALLAHTAN niyaz ederim.sevgilerimle

eyvallah ADOCAN hos geldiniz sefalar getirdiniz ...
evet emegi gecenlerden Allah bin kere yazi olsun yapmislar emek harcamislar rabbim gonullerine gore verir insallah

ADOCAN

Yeni Üye
S.A Herkese hayırlı akşamlar dilerim. yahu nefes nefese kaldım gelene kadar bi soluklanayım dedim oturacak yer aradım.bir yer gördüm acaba orda da oturulurmu ?? :)) koltuk üç kişilik iki ortak arıyom kendime

Eyvàh!

Well-known member
ADOCAN ' Alıntı:
S.A Herkese hayırlı akşamlar dilerim. yahu nefes nefese kaldım gelene kadar bi soluklanayım dedim oturacak yer aradım.bir yer gördüm acaba orda da oturulurmu ?? :)) koltuk üç kişilik iki ortak arıyom kendime

;D sizede hayir olsun aksaminiz oturmak icinde saya abimizi verelim birde sergerdan :p