allah rızası için çok acil dua lütfen!

TeFaNi1

Well-known member
bu yavru beni mahvetti yokmu bir gelişme aciz-i mutlak kardeşim bize göre mucize olan şeye herşeyin hayırlısını veren Rabbim OL deyiverir inşaallah. ailesi ne durumda ya yüreğimle dualarımla yanınızdayım herkesle paylaşıp dua istedim hayırlı haberlerinizi bekliyoruz.

ebrar172

Well-known member
ne diyeceğimi bilmiyorum...aynı durum bir ahbabımızın 2 yaşndaki evladının başına geldi geçen sene...ve şimdi sizin yavrunuz yeğeniniz...öylesine üzgünüm ki....gözyaşlarım keşke olmazları oldursa...çok üzgünüm aciz çok...ve hergün dua ediyorum Rabbim ne olur anacığına babacığına bağışlasın onu....günahkar ellerimin duası kabul olmayı hak etmesede geri çevirme ey merhameti Yaradan....Sen ki olmazları olduransın Sen istemeden tek bir yaprak yeşermez ne olur yeşert yavrumuzu yeniden....

böylesi kapanmayacak bir yarayla imtihan eyleme Rabbim ne olur...
isteyin vereyim diyensin Allah'ım...aciziz hepimiz istiyoruz ne olursun ne olur kabul et dualarımızı...anacığının kollarına geri ver onu...ne olur..........

Huseyni

Müdavim
malesef bi değişiklik yok kardeşim doktorlar bi değişiklik olmassa korkarım ki iki gün sonra fişi çekecekler. düzelmesi mucize olur diyorlar. sizlere yalvarıyorum ne olur hep birlikte yakaralım rabbimize şifa diye! :dft004::dft004::dft004::012:

Az önce kendisini aradım. Sonuç: bugün netleşecek muhtemelen. Vaziyet aynı ciddiyetini koruyor. Bize düşen duadır. Takdir Allah'ın.

VUSLAT

Well-known member
:041:çok üzüldüm kardeşlerim.Allah(c.c) Şafi ismiyle şifa versin inşaAllah.ölüm de bir gerçek ama.Dünya imtihan dünyası kimine verir, kimine vermez, kiminede verir ve alır. kadere razı olmaktan ve Allah (c.c) dua etmekten başka çare yok.''Rabbim bizi sen yarattın şu hasta bebeciğin annesine ve babasına yardım et onlara sabır ihsan et (amin)''

aciz-imutlak

Active member
göstermiş olduğunuz yakın alakadan dolayı hepinize çok teşekkür ederim. mevlam sizden razı olsun ve sizin gibi insanların (kardeşinin derdiyle dertlenen) sayısını ziyadeleştirsin inşaallah.
malesef şu ana kadar en ufak bir gelişme olmadı.o yüzden bekleyip dua etmekten başka çaremiz yok. cenabı hak hakkımızda hayırlısını ve bu hayrın idrakini ve sabrını nasip etsin inşaallah.

VUSLAT

Well-known member
sayın aciz-imutlak kardeş Cenab-ı Allah(c.c) o masum yavru için hayırlısı ney ise onu versin hayrın nerede oldunu biz bilemeyiz.Allah(C.C) Şafi ismiyle şifa versin inşaAllah.Anne ve babasına sabır ihsan eylesin.inanın o bebek hep aklımda dua ediyorum.Allah(c.c) kabul etsin inşaAllah.hayırlı haberlerle...