allah rızası için çok acil dua lütfen!

ebrar172

Well-known member
küçücük bedenler bize çok zayıf görünsede Allah onları o kadar kuvvetli yaratmış ki...şükürler olsun...kötü bir haber almak korkusuyla bu sayfayı her açarken korkuyorum...
o yüzden durumun stabil kalması benim için sevindirici..inşaallah Rabbim'in izni ile uyanacak...sağlığına kavuşacak...dualar onunla....güzel bebek bilsen seni tanımadan ne çok sevenin var...hepimizin duasındasın...dayan küçüğüm...Allah şifanı verecektir inşaallah....dayan....

VUSLAT

Well-known member
Bende aynen öyle hem açmaya korkuyorum, hem de acaba hayırlı bir haber var mı diye merakla açıyorum...AA bebeğim uyan uyaan, uyanda ğögsüme dayan,yan yüreğim yan, yan ciğerim yan, yan da dua et...Cenab-ı Allah (c.c) şifa versin inşaAllah.hayırlı haberler bekliyorum.bize durumu hakkında bilgi verenlerden Allah(c.c) razı olsun inşaAllah.

memluk

Hatim Sorumlusu
acizi mutlak kardeş allah anneye babaya sabır versin. kardeşim bebek zahiren acı çekiyor gibi olsada ,cenabı hak o masum yavruya melekleri hizmetçi kılar hiç acı çekmez. baştada dedimya bu acıyı yakinen yaşıyan biri olarak minik yavru vefat etse cennet yurdunun tertemiz misafiri hayatta kalsa anne baba için bir imtihanı vermektir , her haliyle nimet veriyor .allaha emanet olun allaha sığınıp dua vakti....