ALTAKİNE NE SÖYLERDİNİZ?

illailayh

Active member
Sergerdan ' Alıntı:
Abimizi dışarıdan transfer ettik biz.Hem dediginiz hususlar içinde çok çalışmak gerek çook .) Ya sizdeki bu yöneticilik aşkı bana eski bir üyemizi hatırlattı ;) ;D

sergerdan abii ne fenasın yaaa bende hatırladım birden :p

Katregül

Member
Neyse ben çıkıyorum yönetici olmak için çok çalışmam gerek çooook :-[ama yönetici olduğumda ilk işim sergerdan abiyi bamlamak ;D ;D ;D ;D

Sergerdan

Well-known member
hanne58 ' Alıntı:
abi bütün yöneticiler bu düşüncede mi acaba ;D
öyleyse azcık şımaralım di mi 8)
Yani ;) Ben üyelikten geldigim için kardeşlerim,tırnaklarımızla geldigimiz bu yerde, her zaman sizin bayragınızı taşıyacak ve her nevi eyleminizde arkanızda olacagım. ;D

illailayh ' Alıntı:
sergerdan abii ne fenasın yaaa bende hatırladım birden :p
Ümitsiz vaka İllailayh :) Ya sen caponya daki forumlara takılsana,google dan bulabilirsin ;D

illailayh

Active member
Sergerdan ' Alıntı:
Yani ;) Ben üyelikten geldigim için kardeşlerim,tırnaklarımızla geldigimiz bu yerde, her zaman sizin bayragınızı taşıyacak ve her nevi eyleminizde arkanızda olacagım. ;D
Ümitsiz vaka İllailayh :) Ya sen caponya daki forumlara takılsana,google dan bulabilirsin ;D

tabi sizi cok iyi anlıyorum hocam zekamı kıskanıosunuzzz siz varyaaa fehmim yüksek ise ben napimm:):) capon forumlara ne hacet siz varsınız yaa :p

Yeltegiyan

Elfidam
sizn ünvanınız ÜYELERİN SESİ olsun abi ya ;) sloganınız da ÜYE-YÖNETİCİ ELELE olsun ^o) sessizliğin sesi sayın yönecimiz saygılar...... :p ;D

Sergerdan

Well-known member
hanne58 ' Alıntı:
sizn ünvanınız ÜYELERİN SESİ olsun abi ya ;) sloganınız da ÜYE-YÖNETİCİ ELELE olsun ^o) sessizliğin sesi sayın yönecimiz saygılar...... :p ;D
Tamam çok hoşuma gitti yaf,lemalar abime sölicem kullanıcı adımı degiştirsin,kıskananlar da çatlasın. ;D :angel: