Yeltegiyan
Elfidam
abi bütün yöneticiler bu düşüncede mi acaba ;D
öyleyse azcık şımaralım di mi 8)
Sergerdan ' Alıntı:Abimizi dışarıdan transfer ettik biz.Hem dediginiz hususlar içinde çok çalışmak gerek çook .) Ya sizdeki bu yöneticilik aşkı bana eski bir üyemizi hatırlattı;D
Yanihanne58 ' Alıntı:abi bütün yöneticiler bu düşüncede mi acaba ;D
Ümitsiz vaka İllailayhillailayh ' Alıntı:sergerdan abii ne fenasın yaaa bende hatırladım birden![]()
Sergerdan ' Alıntı:YaniBen üyelikten geldigim için kardeşlerim,tırnaklarımızla geldigimiz bu yerde, her zaman sizin bayragınızı taşıyacak ve her nevi eyleminizde arkanızda olacagım. ;D
Ümitsiz vaka İllailayhYa sen caponya daki forumlara takılsana,google dan bulabilirsin ;D
hanne58 ' Alıntı:sizn ünvanınız ÜYELERİN SESİ olsun abi yasloganınız da ÜYE-YÖNETİCİ ELELE olsun ^o) sessizliğin sesi sayın yönecimiz saygılar......
;D
Tamam çok hoşuma gitti yaf,lemalar abime sölicem kullanıcı adımı degiştirsin,kıskananlar da çatlasın. ;D :angel:hanne58 ' Alıntı:sizn ünvanınız ÜYELERİN SESİ olsun abi yasloganınız da ÜYE-YÖNETİCİ ELELE olsun ^o) sessizliğin sesi sayın yönecimiz saygılar......
;D
Sergerdan ' Alıntı:Tamam çok hoşuma gitti yaf,lemalar abime sölicem kullanıcı adımı degiştirsin,kıskananlar da çatlasın. ;D :angel:
illailayh ' Alıntı:kim kıskanıo![]()
özge ' Alıntı:WALLA BEN GISGANIYOM NEŞELİ OLŞUNU,MEVKİ VE MAKAMINI;D
saya ' Alıntı:kimi kıskanıyon özge can ;D
özge ' Alıntı:YEŞİLLİLERİÖZELLİKLE DE SERGERDAN ABİYİ ;p
![]()
saya ' Alıntı:benim yeşili sana vereyim ben![]()
özge ' Alıntı:YOOOO SENİNKİ DAHA YENİ MARII
BEN SERGERDAN ABİNİNKİNİ İSTİYORUM ;D
saya ' Alıntı:![]()
![]()
sen benim yeşili beğenmiyon demi
![]()