ebrar172 Allah iyiliğini versin çok güldürdün beni ee doğru söze ne denir.
doğru söze : sah! denir
ebrar172 Allah iyiliğini versin çok güldürdün beni ee doğru söze ne denir.
...yanlışşşş cevap..
bir kadın bi kere okumuş olsun okumamış olsun ne olursa olsun her zaman ben bilirim der..yani bu tez baştan çürük çıktı..
maşallah bekar kardeşleriiz sizlerden istifade etmeleri çok iyi olacak tesbitler yerinde maşallah..nurun fazileti buda sanırsam dua ile
karakter doldurmam lazımmış..amennada diyebiliriz aslında..
evet çok güzel söylemiş, Allah tan korkan Allah a ve kocasına itaat eder.. zaten Allah tan korkması ve Allah a itaat etmesi demek, kocasına da Allah istediği için itaat edecek demektir...
Rabbim hepiniizn gönlüne göre versin..evlilik çok farklı çok derin bi mevzu zannımca yazmak çizmek bi yere kadar ancak yaşanarak biliniyor..rabbim dunya ahiret hayırlı refikalar versin tüm kardeşlerime dua ile
ver yesin ört uyusun kötü mü yahu elbette güzel davranılmalı, efendimiz örnek alınmalı.. ancak Allah, kadına erkeğine itaat emretmiştir, erkekten ise karısına itaat etmesi istenmemiştir. bu ayrım kesin ve net bilinmeli.. bazı şeyler karşılıklı derken itaat buna karıştırılmamalı.. ancak güzl konuşma, halim selim davranma, iyi huylu olma, amenna...
tabir çok hoş değil kabul ediyorum...
ama bu itaati daha koşulsuz altına sizin gibi şerh düşmeden kabul eden tek bir kişi görmedim.. bu kadar zor mu bilemiyorum.. hem Allah ın emri bu neden kabullenmekte bu kadar zorlanıyor taife i nisa.. bilmiyorum