Eş Seçim Kriterleriniz?

þualar

Active member
bi an şualar kardeşimi hatırladım oda burda olsa ne hoş olurdu :)
Soğal abi,geldim ama sizle hic karsılaşamadık:)

evet :) ama neden girmiyorlar bilmiyorum, illailayh zindan istiğna şualar yok,, (tarihci )

İlailaayhla görüşüyorum, artık nete fazla girmiyormuş,istiğna erzurumdaydı yeni geldi,akşam bize gelicek inş bi problem olmazsa gireriz,bizim nette yeni cekildi:)

Ha bu rada üzgünüm tarihci abi şenlik olmıycak, zira ben evlilik konularına yazmıyorum:)

medresei_nur

Active member
:D:D:D mübarekler ısrar edip durmuşunuz o hadisi bulmaya ne buraya yazdığınızın çeyreğini googleye yazsanız çıkardı zaten.
neyse Tarihçi karlı çıkmış:)

mahsus yapıyo bu erkek milleti kanmayın boşuna yoruyorlar ,nisa taifesi de çırpınıp durur ikna edicem kanıtlıcam diye:p ah şu ayetler hadisler de olmasa napcak millet....

biz ibadeti zorla da olsa yapıyoruz da siz de biraz Efendimizin eşleriyle münasebetlerini inceleyin???
--------------
Evet sonra avatarındaki yumurta gibi üzülen sizler oluyorsunuz her halde :D

Tarihci

Marmara Tarih
Soğal abi,geldim ama sizle hic karsılaşamadık:)

evet :) ama neden girmiyorlar bilmiyorum, illailayh zindan istiğna şualar yok,, (Tarihci )

İlailaayhla görüşüyorum, artık nete fazla girmiyormuş,istiğna erzurumdaydı yeni geldi,akşam bize gelicek inş bi problem olmazsa gireriz,bizim nette yeni cekildi:)

Ha bu rada üzgünüm Tarihci abi şenlik olmıycak, zira ben evlilik konularına yazmıyorum:)

hımmmm,, ben bundan düşündüğünden çoğunu anlarım ve anladım.. peki yazma ne yapalım HAYIRLISI OLSUN :)

Yeltegiyan

Elfidam
vay vay vayy, o zaman efendimizin eşlerinin "bizim de evimizde haftada bir çorba pişsin, bizimde dışarıya çıkarken giyecek bi kat daha elsibemiz olsun" isteklerine karşın efendimizin takındığı tavrı, hatırlatayım.. ve Allah bunun üzerine onlardan istediğini boşama izni vermişti... ahh ahh bu gunkiler ise kat araba istiyor...

abi sen niye bu kadar dertlisin bu bayanlardan yaaaaa:D

HaDiS

Active member
Müslüman olan bir ailenin nasıl davranması gerekir konusu gerçekten günümüzde çok daha önemli bir yer oluşturmaktadır.Zira İslam ahlakı ve edebinden uzak yetişen nesil gün geçtikçe daha da kötüye gitmekte anne ve babasına ve vatanına yakışmayacak hal ve tavırlar sergilemektedir.Toplumun en küçük grubu olan Ailenin, saadeti Allah ve Resulünün emirlerini yerine getirmek ile mümkün olur.Bizlere hayatımızın her karesinde örnek olan sevgili peygamberimiz aile münasebetlerinde de bizim en büyük önderimizdir.

Sevgili Peygamberimiz ailesi ile en güzel geçinendi Bir hadis-i şeriflerinde;<B style="mso-bidi-font-weight: normal">

HaDiS

Active member
Sevgili Peygamberimiz ailesi ile en güzel geçinendi Bir hadis-i şeriflerinde;<B style="mso-bidi-font-weight: normal">

nurhadimi

üye Sorumlusu
çok bilen çok konuşur çok sorar çok karışır bu da erkeğin ömrünü yer bitirir,canını cercereye verir,, ver yesin ört uyusun olmalı biraz ;)

NE DEMEK ŞİMDİ BU DIR DIR EDİP DURUR MU DEMEK İSTİYORSUNUZ TARİHÇİ KARDEŞİM HİÇ BİLMEYİP KÖR CAHİL Mİ OLSUN

Tarihci

Marmara Tarih
çok bilen çok konuşur çok sorar çok karışır bu da erkeğin ömrünü yer bitirir,canını cercereye verir,, ver yesin ört uyusun olmalı biraz ;)

NE DEMEK ŞİMDİ BU DIR DIR EDİP DURUR MU DEMEK İSTİYORSUNUZ TARİHÇİ KARDEŞİM HİÇ BİLMEYİP KÖR CAHİL Mİ OLSUN

cümlemin sonunda "biraz" demişim dikkat ederseniz.. tabiki sus pus etliye sütlüye karışmayan bir halde olması hiç iyi değildir ama bu bile dırdır eden erkeğin canını cercereye veren sivri dilli olan iki de bir laf dokunduran kadından iyidir.

büyük harflerle yazmanın "ben bağırıyorum" demek olduğunu biliyorsunuz inşallah??

..

nurhadimi

üye Sorumlusu
cümlemin sonunda "biraz" demişim dikkat ederseniz.. tabiki sus pus etliye sütlüye karışmayan bir halde olması hiç iyi değildir ama bu bile dırdır eden erkeğin canını cercereye veren sivri dilli olan iki de bir laf dokunduran kadından iyidir.

büyük harflerle yazmanın "ben bağırıyorum" demek olduğunu biliyorsunuz inşallah??

..

HADİ YAAAAA ÖYLEMİYMİŞ EFENDİİİMMMM BİLMİYORDUM AMA BÖYLE BİR DEĞERLENDİRMEDE PEK HOŞ DEĞİL NEYSE SAĞOLUN öğrenmiş oldum

SaYa

Well-known member
-Dindar. Soru; dinin yap ve yapma diye insanların önüne koyduğu her emir ve yasağa uygun hayat sürmeyi kendine gaye edinmiş bir bayan/erkek veya Allah'a inandığını, peygamberi kabullendiğini söylese de, hayatında buna ait biz iz ve eserin görülmediği, giyim-kuşamdan insani ilişkilerine kadar apayrı kulvarda yürüyen bir insan. Hangisi? Bence, … dininin yap dediğini yapan, emir ve yasaklara uygun hayat süren ve bunu kendine gaye edinen.......................

nurhadimi

üye Sorumlusu
-Dindar. Soru; dinin yap ve yapma diye insanların önüne koyduğu her emir ve yasağa uygun hayat sürmeyi kendine gaye edinmiş bir bayan/erkek veya Allah'a inandığını, peygamberi kabullendiğini söylese de, hayatında buna ait biz iz ve eserin görülmediği, giyim-kuşamdan insani ilişkilerine kadar apayrı kulvarda yürüyen bir insan. Hangisi? Bence, … dininin yap dediğini yapan, emir ve yasaklara uygun hayat süren ve bunu kendine gaye edinen.......................

bravo saya kardeşim süpersin kim tutar seni maşallah RABBİM gönlüne göre olanını versin