deli_poyraz
Active member
adaminiz
sayende adam şimdi isyankar olacak.
sabrınız vardı ya, işte o sabrınızın sayesinde
adaminiz
BEN AGZIMI BOZMADIM KÜFÜRDE ETMEDİM.......................................SENİN ADAMIN DA DEGİLİM.......................................İSTERSENİZ BU İLETİYİDE SİLİN ŞEREFİNİZE KALMIŞ..................TABİ VARSA..............merak etmeyin birdaha girmem bu foruma ben adam gibi adamım.....sizin gibi degil......
kardeş görende seni sabır kahramı zannedecek. sen bunlar kendin uygulasana ? sen sabır dersin fakat bir gün bir kaç iletye sabır edemedin.
git biraz sabır çalış öyle gel.
hadi bakalım
marş marş.
dostum sen bunu o sözden önce söyleseydin ya !Neden biz cennete gidiyoruz da hayvanlar gitmiyor? Çünkü hayvanlardan kulluk istenmemiş, bizdense 24 saatlik günden 1 saat tutan(farzları) namaz istenmiş.
aynen.ben calismaya hemde uygun adimlarla
sayemdemi Allah im sayemde nelerde olurmus ya sabirr ya adam baslibasina isyankar benim bi iletimlemi isyankar olacak tobe tobee bence sizde uzak durun .... Allah in hidayet etmedigini siz edemezsiniz SIZI VE ONU HZ. KUR AN A VE RISALELERE HAVAL EDIYORUMMM .........sayende adam şimdi isyankar olacak.
sabrınız vardı ya, işte o sabrınızın sayesinde
dostum sen bunu o sözden önce söyleseydin ya !
ha bu arada hudhudu süleyman .a.s kelbi kehf.cennetedir. unutma.
sana göre normal olan laflar bize göre ağır, bu mesajında bile uzun uzun manalı noktaların var.. yazmadım ama sölemek istediğim neler neler var der gibisin...
İnsanı hayvandan ayıran iki şey vardır. Maddi boyutta akıl manevi boyutta kulluk yani namaz oruç vs. Namaz kulluğun gereğidir, kılmazsan yaşamanın anlamı olmaz.
Neden biz cennete gidiyoruz da hayvanlar gitmiyor? Çünkü hayvanlardan kulluk istenmemiş, bizdense 24 saatlik günden 1 saat tutan(farzları) namaz istenmiş.
Akıl sahibi olmayan hayvan bile dünyadaki görevlerini yerine getiriyor. Artık süt vermiyorum diyen bir inek var mı? Artık çalışmıyorum, bal yapmıyorum diyen arı var mı?
Ama insan, akıl sahibi olmasına rağmen dünyadaki tek asli vazifesini yerine getirmiyor. Bu nedenle de akıl sahibi olmamasına rağmen vazifesini yapan hayvandan daha aşağı düşüyor. Buna da esfeli safilin, aşağıların en aşağısı deniyor. Düşün sen neredesin?
KIlıçlar çekilmiş bekleniyor. .
Ben nerdeyim sen nerdesin o noktaları sen doldurasın diye bıraktımkac gündür benim arkamdan laf ediliyor o noktalarada istediginizi yazın ama bana küfürbaz demeyin ben küfür etmem küfür aciz insanların işidir
aynen.
çalışmaya devam.bir ara seni sınayacam.
bana küfürbaz demeyin ben küfür etmem küfür aciz insanların işidir
SIZI VE ONU HZ. KUR AN A VE RISALELERE HAVAL EDIYORUMMM .........
bu arada sen lavrt misin ?
Ben nerdeyim sen nerdesin o noktaları sen doldurasın diye bıraktımkac gündür benim arkamdan laf ediliyor o noktalarada istediginizi yazın ama bana küfürbaz demeyin ben küfür etmem küfür aciz insanların işidir
EVET KESİNLİKLE BEN LACİVERTİM RENGİM BELİDİR DÜŞÜNCEMDE BELLİDİR
Küfrün acizlerin işi olduğunu düşünmeniz çok güzel bu konudaki düşüncemiz aynı doğrultuda.
yok yanlış anlama. benim amacım sizi rencide ve başka bişi değil. düşüncen ile falan alakası yok.
geçmiş iletilerde biri söyledi ondan.
hakkaniyet.muhabbet edebiliriz. tabi istersen