evet yeni adıyla yücebelen köyünden,-eski adıyla Büyük Silve- Zor ama varsa buradan tüm hemşerilerime selam ederimsaya ' Alıntı:ana sen torullumusun Sergerdan .................![]()
evet yeni adıyla yücebelen köyünden,-eski adıyla Büyük Silve- Zor ama varsa buradan tüm hemşerilerime selam ederimsaya ' Alıntı:ana sen torullumusun Sergerdan .................![]()
Sergerdan ' Alıntı:evet yeni adıyla yücebelen köyünden,-eski adıyla Büyük Silve- Zor ama varsa buradan tüm hemşerilerime selam ederimsaya ' Alıntı:ana sen torullumusun Sergerdan .................![]()
Yeterli sayıya ulaşırsak Özge aşiretine karşı mücadele edebiliriz ;D
Sergerdan ' Alıntı:ana-baba Gümüşhaneli,orda dogmadım ama olsun Gümüşhaneliyim kardeşim.
Şimdi efenim bizim orada Kelkit filan Erzincana yakın,bizim Torul ise Trabzona.Kuşburnumuz,pestilimiz,müteahitimiz,duvarcımız,fırıncımız meşhurdur. :angel: Tüm yaylacılara selamlar![]()
Bide şey diyolar Şualar,Şualar ' Alıntı:Abi ben pestili cok severim bana yollasanamadem meşhur sen övme ben yiyemde ben öveyim.
ne demişler sen kendini övme bırak başkaları övsün...
Sergerdan ' Alıntı:Bide şey diyolar Şualar,
Oldu gözlerim doldu ;D zamane geçligi işte,kınıyorum :angel:
ya şaka dedim,siz yoksam cennet nimetlerine layıksınız.Şualar ' Alıntı:aşk olsun abi bi pestil cok mu bana![]()
Pestil degilde bir başörtüsü hediye edebilirim,sevdiginiz rengi söylersiniz :angel: Kitabınızla birlikte.illailayh ' Alıntı:şincik şöyle oluyor abii hani siz bana tarihçe-i hayat'ı yolıcaksınız yaa e bi zahmet pestili de yollarsınızzyani zahmet olcak ama hani ünlülük derecesi bakımından test etmek lazım
sonra ben şualara söylerim nasıl oldugunu
ha ben ha şualar dimi sevgili şualar
![]()
Sizi dövebilecek,kırılmayacagınız birisi var mı?Varsa benim adıma rica edebilir misiniz size bir güzel sopa atsın ^o)illailayh ' Alıntı:tamam abi msj alınmıştırbaşortusu çok makbule geçer ama ben akerden başka örtmem ki :angel: almışken kullanabilcegim bişey olsun dimi yani ;D(ne çok oldum bende selam veren borçlu çıkıyo) :angel:
Sergerdan ' Alıntı:ya şaka dedim,siz yoksam cennet nimetlerine layıksınız.
Pestil degilde bir başörtüsü hediye edebilirim,sevdiginiz rengi söylersiniz :angel: Kitabınızla birlikte.
.Öyle Aker maker beklemen ama,herkesin taktıklarından.Hem başkasına yok bak size sadece![]()
not:özel mesajınıza bakın az sonra.
Allah iyiliğini versin TarihciTarihci ' Alıntı:yahu hiç sorma Sergerdan ben eşarpların o kadar pahaı olduğunu bilmiyordum yahu bir aker mağazasına girdim baktım beğendim bi de tezgahtar kızlara dedim secerken yardımcı olsunlar diye hediye olacak, çok güzel bi eşarp beğendim dedim ne kadar ben şöle 30-40 ytl filan bekliyorum öle bi fiyat sölediki yutkundumtabi beğendiğimizi söledik bi kere fiyatı görmeden, desek sonra uğrar alırız yalan olacak e çok pahalı alamam da diyemedim erkeklikya
çıkarıp paşa paşa verdik parayı
Rabbim Sen affet,, hayatımın en pahalı hediyesi bir eşarp oldu böylece..
mihrace ' Alıntı:Allah iyiliğini versin Tarihci![]()
Tarihçi senden hiç ummazdım,bir serbest meslek adayına yakışmadımihrace ' Alıntı:Allah iyiliğini versin Tarihci![]()
Tarihci ' Alıntı:ecmain ecmain mihraceyahu yalan yok beni çok sarmadı ama kardeşim bir eşarpta o kadar pahalı olurmu yahu.. bikaç tane eşarp bi leptop ediyor
![]()
Evet öyle öyle,Tarihci ' Alıntı:ecmain ecmain mihraceyahu yalan yok beni çok sarmadı ama kardeşim bir eşarpta o kadar pahalı olurmu yahu.. bikaç tane eşarp bi leptop ediyor
![]()
mihrace ' Alıntı:Evet öyle öyle,bikaç tane bi laptop ediosa oooo yani baya iyiii yatırım yapmış oluyoruz
![]()
Sergerdan ' Alıntı:Tarihci senden hiç ummazdım,bir serbest meslek adayına yakışmadı![]()
Aman Allah korusun satarmıyım hiiiiç,ilerde miras bırakıcam bunları ben çoluğuma çocuğmaTarihci ' Alıntı:valla alırken ediyor ama satarken kaça satabilirsiniz bilmiyorum![]()