KARİKATÜR-LER

Sergerdan

Well-known member
saya ' Alıntı:
ana sen torullumusun Sergerdan .................:)
evet yeni adıyla yücebelen köyünden,-eski adıyla Büyük Silve- Zor ama varsa buradan tüm hemşerilerime selam ederim :) Yeterli sayıya ulaşırsak Özge aşiretine karşı mücadele edebiliriz ;D

hasret

Well-known member
Sergerdan ' Alıntı:
ana-baba Gümüşhaneli,orda dogmadım ama olsun Gümüşhaneliyim kardeşim. :)
Şimdi efenim bizim orada Kelkit filan Erzincana yakın,bizim Torul ise Trabzona.Kuşburnumuz,pestilimiz,müteahitimiz,duvarcımız,fırıncımız meşhurdur. :angel: Tüm yaylacılara selamlar :)

Abi ben pestili cok severim bana yollasana:) madem meşhur sen övme ben yiyemde ben öveyim.
ne demişler sen kendini övme bırak başkaları övsün...

Sergerdan

Well-known member
Şualar ' Alıntı:
Abi ben pestili cok severim bana yollasana:) madem meşhur sen övme ben yiyemde ben öveyim.
ne demişler sen kendini övme bırak başkaları övsün...
Bide şey diyolar Şualar,
Oldu gözlerim doldu ;D zamane geçligi işte,kınıyorum :angel:

illailayh

Active member
şincik şöyle oluyor abii hani siz bana tarihçe-i hayat'ı yolıcaksınız yaa e bi zahmet pestili de yollarsınızz:):)yani zahmet olcak ama hani ünlülük derecesi bakımından test etmek lazım:):)sonra ben şualara söylerim nasıl oldugunu:):)ha ben ha şualar dimi sevgili şualar:):)

Sergerdan

Well-known member
Şualar ' Alıntı:
aşk olsun abi bi pestil cok mu bana :(
ya şaka dedim,siz yoksam cennet nimetlerine layıksınız.

illailayh ' Alıntı:
şincik şöyle oluyor abii hani siz bana tarihçe-i hayat'ı yolıcaksınız yaa e bi zahmet pestili de yollarsınızz:):)yani zahmet olcak ama hani ünlülük derecesi bakımından test etmek lazım:):)sonra ben şualara söylerim nasıl oldugunu:):)ha ben ha şualar dimi sevgili şualar:):)
Pestil degilde bir başörtüsü hediye edebilirim,sevdiginiz rengi söylersiniz :angel: Kitabınızla birlikte.
.Öyle Aker maker beklemen ama,herkesin taktıklarından.Hem başkasına yok bak size sadece ;)

not:özel mesajınıza bakın az sonra.

illailayh

Active member
tamam abi msj alınmıştır :) başortusu çok makbule geçer ama ben akerden başka örtmem ki :angel: almışken kullanabilcegim bişey olsun dimi yani ;D(ne çok oldum bende selam veren borçlu çıkıyo) :angel:

Sergerdan

Well-known member
1621mekl1.gif

20060708bw9wi1ta5.jpg

200602013qo2ilwj4.gif

200602020on3sbsh7.gif

200602119bf4nzrn6.gif

200604091ln6qivh6.gif

s098htwk5.gif

komik110xe18fzys3.jpg

image003fl1nc5sr8.gif

fareyp9jb4gd8.jpg

cane7u7v17bjsz7.jpg

adszvy5mk7ct2.png

1117457125iq6dc5mokz5vxif4.jpg

200604107yo5pppq7.gif

akkopekjs1gb0.gif

200604091ln6qiva9.gif

Mööö!bir iki üç :angel:

illailayh

Active member
;D ;D tamam tamam vazgectim zaten cekmece dolu bı tanede deişik olsun nolcak sanki:) hem hediyee çok degerlidir benim için ;)aldım kabul ettim :angel:

T

Tarihci19

Misafir
Sergerdan ' Alıntı:
ya şaka dedim,siz yoksam cennet nimetlerine layıksınız.
Pestil degilde bir başörtüsü hediye edebilirim,sevdiginiz rengi söylersiniz :angel: Kitabınızla birlikte.
.Öyle Aker maker beklemen ama,herkesin taktıklarından.Hem başkasına yok bak size sadece ;)

not:özel mesajınıza bakın az sonra.

yahu hiç sorma Sergerdan ben eşarpların o kadar pahaı olduğunu bilmiyordum yahu bir aker mağazasına girdim baktım beğendim bi de tezgahtar kızlara dedim secerken yardımcı olsunlar diye hediye olacak, çok güzel bi eşarp beğendim dedim ne kadar ben şöle 30-40 ytl filan bekliyorum öle bi fiyat sölediki yutkundum :) tabi beğendiğimizi söledik bi kere fiyatı görmeden, desek sonra uğrar alırız yalan olacak e çok pahalı alamam da diyemedim erkeklikya :) çıkarıp paşa paşa verdik parayı :) Rabbim Sen affet,, hayatımın en pahalı hediyesi bir eşarp oldu böylece..

imported_mihrace

Active member
Tarihci ' Alıntı:
yahu hiç sorma Sergerdan ben eşarpların o kadar pahaı olduğunu bilmiyordum yahu bir aker mağazasına girdim baktım beğendim bi de tezgahtar kızlara dedim secerken yardımcı olsunlar diye hediye olacak, çok güzel bi eşarp beğendim dedim ne kadar ben şöle 30-40 ytl filan bekliyorum öle bi fiyat sölediki yutkundum :) tabi beğendiğimizi söledik bi kere fiyatı görmeden, desek sonra uğrar alırız yalan olacak e çok pahalı alamam da diyemedim erkeklikya :) çıkarıp paşa paşa verdik parayı :) Rabbim Sen affet,, hayatımın en pahalı hediyesi bir eşarp oldu böylece..
Allah iyiliğini versin Tarihci :):):)

T

Tarihci19

Misafir
mihrace ' Alıntı:
Allah iyiliğini versin Tarihci :):):)

ecmain ecmain mihrace :) yahu yalan yok beni çok sarsmadı ama kardeşim bir eşarpta o kadar pahalı olurmu yahu.. bikaç tane eşarp bi leptop ediyor :)

illailayh

Active member
ozaman benim suan kullandıgımla bırlıkte 3 leptopum oluor:):) abi hakkaten cok pahalı ama napalımm alışmışız bıkere dıerlerını ortemıozz:):)hayatının ıkıncı pahalı hedıyesını almak ıstersen ben burdayım abi hazır sergerdan abımde yolıcak(tabı vazgecmedıyse)onunla beraber yollarsın:)sevaptır yani:):)_________________________________________________ne çingeneyim yaahuu

T

Tarihci19

Misafir
mihrace ' Alıntı:
Evet öyle öyle, :):) bikaç tane bi laptop ediosa oooo yani baya iyiii yatırım yapmış oluyoruz :)

valla alırken ediyor ama satarken kaça satabilirsiniz bilmiyorum :) _________________________________________________
Sergerdan ' Alıntı:
Tarihci senden hiç ummazdım,bir serbest meslek adayına yakışmadı :)

ne yapayım yahu pahalı mahalı beğendim demiştim bi kere, cayamadık işte :) tezgahtarlar erkek olsa hiç affetmez cayardım ama bayanlardı erkeklik damarımız tuttu aldık :)