KARİKATÜR-LER

T

Tarihci19

Misafir
illailayh ' Alıntı:
ozaman benim suan kullandıgımla bırlıkte 3 leptopum oluor:):) abi hakkaten cok pahalı ama napalımm alışmışız bıkere dıerlerını ortemıozz:):)hayatının ıkıncı pahalı hedıyesını almak ıstersen ben burdayım abi hazır sergerdan abımde yolıcak(tabı vazgecmedıyse)onunla beraber yollarsın:)sevaptır yani:):)_________________________________________________ne çingeneyim yaahuu

tabi tabi alışmışsınızdır, yok efendim kaliteli olmayanları kayıyormuş, yok efendim ütü tutmuyormuş, dik durmuyormuş falan filan, yahu bu eşarp sektöründe baya para dönüyormuş haberimiz yok, ben de gidiyorum diyorum 50 ytl ye 2 tane alırım nerdeeeeeeeee ne alıyon mendilmi :) dedim yahu bi parça bez nası bu kadar pahalı olur,tabi içimden diyorum ;) o paraya o kumaşın bir topu alınır ama işte kumaş mamül olunca üstünde de aker yazınca iş değişiyor :) neyse bi daha 50 sene eşarp almam başka hediyemi yok yahu :) _________________________________________________
illailayh ' Alıntı:
görmezlikten gelındıııı çok mu oldum neee ;D

yok yok görmezden gelmedim de biraz uzun yazınca vakit gecti, ama hayata eşarp almam :p eyyy ahali ben yandım siz yanmayın sakın eşarp almayın :p :p

illailayh

Active member
Tarihci ' Alıntı:
tabi tabi alışmışsınızdır, yok efendim kaliteli olmayanları kayıyormuş, yok efendim ütü tutmuyormuş, dik durmuyormuş falan filan, yahu bu eşarp sektöründe baya para dönüyormuş haberimiz yok, ben de gidiyorum diyorum 50 ytl ye 2 tane alırım nerdeeeeeeeee ne alıyon mendilmi :) dedim yahu bi parça bez nası bu kadar pahalı olur,tabi içimden diyorum ;) o paraya o kumaşın bir topu alınır ama işte kumaş mamül olunca üstünde de aker yazınca iş değişiyor :) neyse bi daha 50 sene eşarp almam başka hediyemi yok yahu :) _________________________________________________
yok yok görmezden gelmedim de biraz uzun yazınca vakit gecti, ama hayata eşarp almam :p eyyy ahali ben yandım siz yanmayın sakın eşarp almayın :p :p
abi şukret pierrecarden istemedim :p haa buaradaa sergerdan abiye kötü örnek olma lütfen o bana alcak vazgecırmee Abimi ;) :D_________________________________________________ya sorması ayıp olmazsa kime almıştınız esarbı :D hayır yani degerını bılsın ben olsam saklardım ;D ;D

T

Tarihci19

Misafir
illailayh ' Alıntı:
abi şukret pierrecarden istemedim :p haa buaradaa sergerdan abiye kötü örnek olma lütfen o bana alcak vazgecırmee Abimi ;) :D

valla piercardin veya aker filan alırsa sana bence Sergerdan ın elini öp başına koy :) biraz abartıyorum tabi ama şakası bi yana gercekten herkesin alabileceği bi fiyatı yok, hakkaten çok pahalı nedendir bilemiyorum. yani çarşı pazarda görüyorum, aynı onun gibi eşarp ve 10 lira ve ordaki bayanlar pahalı diyorlardı, tabi ikisini yan yana getirince kalite farkı belli ama bu kalite farkı fiyata o kadarda yansıtılmazki kardeşim :)

illailayh

Active member
Tarihci ' Alıntı:
valla piercardin veya aker filan alırsa sana bence Sergerdan ın elini öp başına koy :) biraz abartıyorum tabi ama şakası bi yana gercekten herkesin alabileceği bi fiyatı yok, hakkaten çok pahalı nedendir bilemiyorum. yani çarşı pazarda görüyorum, aynı onun gibi eşarp ve 10 lira ve ordaki bayanlar pahalı diyorlardı, tabi ikisini yan yana getirince kalite farkı belli ama bu kalite farkı fiyata o kadarda yansıtılmazki kardeşim :)

valla sergerdan abının alcagı varsada almaz artık saol abi
:'( :'( :'(

illailayh

Active member
şimdi nereyi okuyayım de abi okıcam :-[ hem benim lisanıma sirayet edebilmesi için başımda nur hadımlerının aldıgı akerler :p elimde de hedıye ettıklerı kıtaplar olmalı :angel: daha cok calısmam lazım cok..şevk nıyetıne ancak hakedebılırm yoksa abı zorr :'( :'(

Sergerdan

Well-known member
illailayh ' Alıntı:
uyanık seni numaradan aglama,siz bakim aker,pierre cardin alcak kadar nurlandınız mı bakim?Şöyle iki,üç defa bitirin külliyatı,nurlanın hatta lisanınıza da sirayet etsin o zaman olur.Üstad hazretleri abilere ders sonunda çürük üzümlerden iltifat olarak verirmiş.Onu örnek alalım herdem :angel:

bide şu menkıbe geldi tekrar aklıma, ilkini bir dahi aşk ile okuyalım :)

http://www.saidnur.org/forum/index.php/topic,5425.0.html

T

Tarihci19

Misafir
illailayh ' Alıntı:
şimdi nereyi okuyayım de abi okıcam :-[ hem benim lisanıma sirayet edebilmesi için başımda nur hadımlerının aldıgı akerler :p elimde de hedıye ettıklerı kıtaplar olmalı :angel: daha cok calısmam lazım cok..şevk nıyetıne ancak hakedebılırm yoksa abı zorr :'( :'(

haydi 6. sözü oku,, hem bak Sergerdan haklı, benim akeri hediye ettiğim kişi hafız oluyor, arapçası var, hadis siyer ve tefsir dersleri almış risale ile de tanıştırmak bir akere mal oldu işte :)

illailayh

Active member
Tarihci ' Alıntı:
haydi 6. sözü oku,, hem bak Sergerdan haklı, benim akeri hediye ettiğim kişi hafız oluyor, arapçası var, hadis siyer ve tefsir dersleri almış risale ile de tanıştırmak bir akere mal oldu işte :)
şincik abi şöyle oluor bende enanıyet olmasın hafizeyim:) ıhl de okuyorum dedıgın tum o derslerıde alıyorum cok sukur:)risaleleride onceden bilmeme ragmen tanısmak okumak 3 ay once nasip oldu..tabi ben bırazcık farklıyım osmanlıca orjınal metınden okumayı tercıh ettım az bıraz -ezber yaptım ama daha yolun cok basındayım her daım duam rısaleınnur ve ustadlarımıza talkebe olmaktır inş..
şimdi abi çok mu bı aker:):)

Sergerdan

Well-known member
Maşaallah demek yolun başındasınız daha ;D Neyse illailayh daha yazma istersen he :angel:

Bekle bakalım kargo kutusundan neler çıkar ??? Hem ben daha emekli ögrenciyim payam yokki çok :'(

illailayh

Active member
Sergerdan ' Alıntı:
Maşaallah demek yolun başındasınız daha ;D Neyse illailayh daha yazma istersen he :angel:

Bekle bakalım kargo kutusundan neler çıkar ??? Hem ben daha emekli ögrenciyim payam yokki çok :'(

he abi ya zaten daha yazmıcaktım gururuma dokunuyor artık :-\ ;D
ey ihtiya r amca senin yüregin bende de olabil ir mi?
bize kanaat etmek yakışır ;)

T

Tarihci19

Misafir
illailayh ' Alıntı:
şincik abi şöyle oluor bende enanıyet olmasın hafizeyim:) ıhl de okuyorum dedıgın tum o derslerıde alıyorum cok sukur:)risaleleride onceden bilmeme ragmen tanısmak okumak 3 ay once nasip oldu..tabi ben bırazcık farklıyım osmanlıca orjınal metınden okumayı tercıh ettım az bıraz -ezber yaptım ama daha yolun cok basındayım her daım duam rısaleınnur ve ustadlarımıza talkebe olmaktır inş..
şimdi abi çok mu bı aker:):)

bahsettiğimde hafıze yahu hafız eşarbı ne etsin :) şaka bi yana maşallahın var,,ama o dersleri o medreseden aldı İHL den değil ;) maşallah sana yahu ben bile osmanlıcadan okumakta zorlanıyorum sen geliştirmişsin demek, herşeye rağmen sen aker i hak etmişsin, hatta yanına da pier cardin yada bellisima koysun Sergerdan :)

hasret

Well-known member
ya Allah iyiliginizi versin gül gül öldüm hele tarihci abi sana Allahtan ''vakko' istememişsin kendileri 90 milyoncuk olurda...
sergerdan abi oooohh canıma değsin bak bi pestilden kactın esarba tutuldun.
bu arada bi abi demişti ki ben acıkların makyaj parası var neyse elh hanım kapalı olur bundan yırtarım diyordum öğrendim esarp fiyatını iflas ettim ;D
Yandınız abiler yandınız ;D_________________________________________________ha bu arada ilailayh yazık sergerdan abiye bak askerde gitcek vazgec sen bu işten:)
hatta forum olarak biz harclık verek ona:)asker harclığı bizim burda adettir zira...

illailayh

Active member
Sergerdan ' Alıntı:
İLLAİLAYHA KIYAMET KOPMADAN ULAŞIR İNŞAALLAH ;D
:'( :'( :'( daha ben aglamayam kım aglasın :'( :'(_________________________________________________
Şualar ' Alıntı:
abi enaniyet olmaz inş ama ben o bu şartlara göre coktaaan hak ediyorum esarbı:)
saka saka dua edin yeter.Benim icin daha önemli zira...

bızım ıcınde dua onemlı yanı sualar askolasunn :p :laugh:

Sergerdan

Well-known member
illailayh ' Alıntı:
:'( :'( :'( daha ben aglamayam kım aglasın :'( :'(_________________________________________________
bızım ıcınde dua onemlı yanı sualar askolasunn :p :laugh:
Cumaya kadar gönderecegim inşaallah,öbür haftaiçine ulaşır zannedersem.Dua ediyorum forumda sıkça gördügüm kardeşlere.

Hayırlı geceler :angel: