illailayh ' Alıntı:ozaman benim suan kullandıgımla bırlıkte 3 leptopum oluorabi hakkaten cok pahalı ama napalımm alışmışız bıkere dıerlerını ortemıozz
hayatının ıkıncı pahalı hedıyesını almak ıstersen ben burdayım abi hazır sergerdan abımde yolıcak(tabı vazgecmedıyse)onunla beraber yollarsın
sevaptır yani
_________________________________________________ne çingeneyim yaahuu
illailayh ' Alıntı:görmezlikten gelındıııı çok mu oldum neee ;D
abi şukret pierrecarden istemedimTarihci ' Alıntı:tabi tabi alışmışsınızdır, yok efendim kaliteli olmayanları kayıyormuş, yok efendim ütü tutmuyormuş, dik durmuyormuş falan filan, yahu bu eşarp sektöründe baya para dönüyormuş haberimiz yok, ben de gidiyorum diyorum 50 ytl ye 2 tane alırım nerdeeeeeeeee ne alıyon mendilmidedim yahu bi parça bez nası bu kadar pahalı olur,tabi içimden diyorum
o paraya o kumaşın bir topu alınır ama işte kumaş mamül olunca üstünde de aker yazınca iş değişiyor
neyse bi daha 50 sene eşarp almam başka hediyemi yok yahu
illailayh ' Alıntı:abi şukret pierrecarden istemedimhaa buaradaa sergerdan abiye kötü örnek olma lütfen o bana alcak vazgecırmee Abimi
![]()
![]()
:'( :'( :'(Tarihci ' Alıntı:valla piercardin veya aker filan alırsa sana bence Sergerdan ın elini öp başına koybiraz abartıyorum tabi ama şakası bi yana gercekten herkesin alabileceği bi fiyatı yok, hakkaten çok pahalı nedendir bilemiyorum. yani çarşı pazarda görüyorum, aynı onun gibi eşarp ve 10 lira ve ordaki bayanlar pahalı diyorlardı, tabi ikisini yan yana getirince kalite farkı belli ama bu kalite farkı fiyata o kadarda yansıtılmazki kardeşim
![]()
valla sergerdan abının alcagı varsada almaz artık saol abi
illailayh ' Alıntı:sesi bile çıkmıo almıcak bence :'( :'(
uyanık seni numaradan aglama,siz bakim aker,pierre cardin alcak kadar nurlandınız mı bakim?Şöyle iki,üç defa bitirin külliyatı,nurlanın hatta lisanınıza da sirayet etsin o zaman olur.Üstad hazretleri abilere ders sonunda çürük üzümlerden iltifat olarak verirmiş.Onu örnek alalım herdem :angel:illailayh ' Alıntı::'( :'( :'(
illailayh ' Alıntı:şimdi nereyi okuyayım de abi okıcam :-[ hem benim lisanıma sirayet edebilmesi için başımda nur hadımlerının aldıgı akerlerelimde de hedıye ettıklerı kıtaplar olmalı :angel: daha cok calısmam lazım cok..şevk nıyetıne ancak hakedebılırm yoksa abı zorr :'( :'(
şincik abi şöyle oluor bende enanıyet olmasın hafizeyimTarihci ' Alıntı:haydi 6. sözü oku,, hem bak Sergerdan haklı, benim akeri hediye ettiğim kişi hafız oluyor, arapçası var, hadis siyer ve tefsir dersleri almış risale ile de tanıştırmak bir akere mal oldu işte![]()
Sergerdan ' Alıntı:Maşaallah demek yolun başındasınız daha ;D Neyse illailayh daha yazma istersen he :angel:
Bekle bakalım kargo kutusundan neler çıkar ??? Hem ben daha emekli ögrenciyim payam yokki çok :'(
illailayh ' Alıntı:şincik abi şöyle oluor bende enanıyet olmasın hafizeyimıhl de okuyorum dedıgın tum o derslerıde alıyorum cok sukur
risaleleride onceden bilmeme ragmen tanısmak okumak 3 ay once nasip oldu..tabi ben bırazcık farklıyım osmanlıca orjınal metınden okumayı tercıh ettım az bıraz -ezber yaptım ama daha yolun cok basındayım her daım duam rısaleınnur ve ustadlarımıza talkebe olmaktır inş..
şimdi abi çok mu bı aker![]()
:'( :'( :'( daha ben aglamayam kım aglasın :'( :'(_________________________________________________Sergerdan ' Alıntı:İLLAİLAYHA KIYAMET KOPMADAN ULAŞIR İNŞAALLAH ;D
Şualar ' Alıntı:abi enaniyet olmaz inş ama ben o bu şartlara göre coktaaan hak ediyorum esarbı
saka saka dua edin yeter.Benim icin daha önemli zira...
Cumaya kadar gönderecegim inşaallah,öbür haftaiçine ulaşır zannedersem.Dua ediyorum forumda sıkça gördügüm kardeşlere.illailayh ' Alıntı::'( :'( :'( daha ben aglamayam kım aglasın :'( :'(_________________________________________________
bızım ıcınde dua onemlı yanı sualar askolasunn:laugh: