Kendi çekimimizden resimler

Tarihci

Marmara Tarih
Cevap: Kendi Çekimimizden Resimler....

resmler için Allah razı olsun, hatırlatayım ki resmlerin kendi çekimimiz olması gerekiyor.

Yeltegiyan

Elfidam

990281Gorunt024.jpg

urfa-halfeti sular altında ki cami ve köyün bir kısmı

SaYa

Well-known member

sen mi çektn yoksa ne de olsa ben gittim oralara kimse anlamaz diye hazır resmleri mi koydun haaaaa itiraf ettt :)

mescidi nebevi resmi hariç diğerlerini ben kendi ellerimle çekdim o arkadaşımdan itiraf ediyorum :D:D:D

çok resim varda hepsinde ben varım aslında ispat için yollardım sana Tarihci ama olmuyor işte :D:D

ebrar172

Talebe

geçen hafta sonu gidilen çanakkale gezisinde alındı...:) birde iftihar abidemiz efendimiz cd sini aldık ama henüz dinlemek nasip olmadı...
daha evvelki gezilerdede birsürü kitap almıştık ama bu resimleri bakımından en zengin olanı...bu kitapta bulunan saka hüseyin adlı neferin hikayesini yazıcam foruma ...

347.jpg

Tarihci

Marmara Tarih

ne oldu ebrar üzüldün mü? valla ben de görünce kesmesek mi diye düşündüm ama başka yoktu ne yapalım :(

Tarihci

Marmara Tarih

:) Allah onları bizim için yaratmış yahu, bize rızık olarak yaratmış.. keserimde yerimde şükrünü de eda ederim inşallah :)

ebrar172

Talebe

yiyin tabide ...biraz büyüseydi yavrucak...:(
annem gibi sizde...onunda doktoru kolestrolü yüksek diye sadece buzağı eti yemesine izin verdi bizde tevafuk trabzondaydık o vakit bu kadarmı güzel olur bi hayvan kestiler garibimi ben 3 gün konuşmadım kimseyle...bide diyolarki çok lezzetli ya bi tadına bak...:cool: