YASİN
Member
100 de ben alayım Allahın izniyle...
amin.nasıl bitirdiğimi açıklıyayım o zaman.şimdi tesbihmatiği alıyorum elime bu forumda gezerken başlıyorum okumaya çıkarken bir bakıyorum ki nerdeyse beşyüze yakın okumuşum geri kalanınıda namaz hazırlığı yaparken günlük aktivitelerimi yaparken birde bakıyorum bin tane okumuşum.(tavsiye ederim gerçekten çabuk bitiyor)
100 de ben alayım Allahın izniyle...
geldiim aaa kimse yok burada... :006:üç gündür nezle, grip oldum uğramadım bu sayfaya, :006:hala nezle grip boğuşuyorum, sayfa bensiz gitmiyor galiba şu işe bir el atayım dedim. 2000 adet fatiha alayım da (antibiyotik niyetine)kendime geleyim.:dft001:
amin feza abicim. benim için yapmış olduğunuz o güzel dua size katlarıyla geri dönsün ve bize vesile olduğunuz her okumuş olduğum salavat ve fatiha sevabından Allah (c.c) sizede versin.baştaki o güzel hatırlatmanız benim okumak için şevkimi daha da arttırdı.Allah razı olsun inşaAllah.:021:Merak etme, sabret. Senin hastalığın sana dert değil belki bir nevi dermandır. Çünki ömür bir sermayedir, gidiyor. Meyvesi bulunmazsa zayi olur. Hem rahat ve gafletle olsa, pek çabuk gidiyor. Hastalık, senin o sermayeni büyük kârlarla meyvedar ediyor. Hem ömrün çabuk geçmesine meydan vermiyor, tutuyor, uzun ediyor.. tâ meyveleri verdikten sonra bırakıp gitsin. İşte, ömrün hastalıkla uzun olmasına işareten bu darb-ı mesel dillerde destandır ki; "Musîbet zamanı çok uzundur, safa zamanı pek kısa oluyor."
hastalar risalesi
Gecmis olsun kardesim, Rabbim hastayken gecirdiginiz her dakikayi ibadet hukmune gecirsin...
hakikaten bu sayfa sizsiz ilerlemiyor:gül:
we aleykum selam pek kiymetli uyemiz masiva,selamun aleyküm syn yöneticim [pilot abi : ) ] bende 500 tane alıyorum inş.Allah..
Rabbim kabul eylesin..