Şuanda Kimi Dinliyorsun.

Bir gun arkadasin birine sana muzik gondereyimmi dedim, vatandas: "sende olsa olsa ilahi olur" demezmi?

niye herkes durumu bu kadar abartiyor.. ilahiyse ilahi ne var yani ? :-\

Sergerdan

Well-known member
GuLSerbeti ' Alıntı:
Bir gun arkadasin birine sana muzik gondereyimmi dedim, vatandas: "sende olsa olsa ilahi olur" demezmi?

niye herkes durumu bu kadar abartiyor.. ilahiyse ilahi ne var yani ? :-\
Herkes zevk alamıyor,bakış meselesi heralde.Yok begenmeyebilirsin de, karşındakinin neden hoşlandıgını anlamaya çalış demi?

illailayh

Active member
aykut kuskaya kaldırımlarr..kişinin dinledigi müzikten yola çıkılarak kişiligi hakkında bazı ayrıntılar yakalanabilir..

Omer Karaoglu - Kalbimin Savasi, Hikmetli emanet

evet kisilikle alakasi var... baskalarinida dinliyoruz yeri gelince..
ama ilginc olan Ilahi sevmenin tuhaf karsilanmasi, benim gibi sozum ona "tuhaf" insanlari buldugum icin seviniyorum... ;D
bir tuhaf ben diilmisim demek... :p
Allah razi olsun boyle tuhaf kardeslerden.. :)

SaYa

Well-known member
GuLSerbeti ' Alıntı:
Omer Karaoglu - Kalbimin Savasi, Hikmetli emanet

evet kisilikle alakasi var... baskalarinida dinliyoruz yeri gelince..
ama ilginc olan Ilahi sevmenin tuhaf karsilanmasi, benim gibi sozum ona "tuhaf" insanlari buldugum icin seviniyorum... ;D
bir tuhaf ben diilmisim demek... :p
Allah razi olsun boyle tuhaf kardeslerden.. :)

neyseki bu sefer ki o kadar da kötü değil yani tuhaf demeleri daha önce neler neler dediler.... bu onlara göre hafif :) :) :) demekki onlarda bir şeylerin farkına varıyorlar inş.

saya abi aslinda tuhaf benim tabirimdi :):) yani onlar ne dediler dogrusu cok bilmiyorum... :angel: :D_________________________________________________pek de umurum degil ya, ben tuhafligimi seviyorum... :)

molla_zehra

Well-known member
Şualar ' Alıntı:
Ya ben kürt olduğum halde dinlemiyorum özge bu ne ilgi? Hem anlamıyorumda::) Sen anlıyon mu?
DİNLEMEK İÇİN İLLA KÜRT OLMAK ZORUNDA DEĞİLİZ Kİ :)
SEVİYORUM BU TÜR ŞARKILARI HEM ANLAMIYORUM AMA ANLAMAK DA GEREKLİ DEĞİL ;D

Merih

Well-known member
Yiğitler merdan olur feat Fuat Rap version Pusat dizisinde çalan şarkı 2 gündür bunu dinliyom harika bi şarkı

Eyvàh!

Talebe
su anda ahmet i dinliyorum elinde bi kitap playmobil ve lego yas gunumde ne alcaniz diyor 3 aydir ayni sey bi gelsede hayirlisi ile yas gununun gunu baska sey dinleyebilsek ;D