nurhadimi
üye Sorumlusu
ilahi nurhadimi kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi Allah da seni güldürsün.. ama bu değil..
O HALDE BEN MÜLEMMEL TAHMİNLERİME SON VEREYİM YOKSA CİDDİ SONU FELAKET VE REZALET
ilahi nurhadimi kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi Allah da seni güldürsün.. ama bu değil..
bunu ebrar bilir, merih te bilir aslında şaban filmleri izleyen herkes duymuştr ama hatırlayan çıkacak mı bakalım..
buldum, kaydetmişim..
Hizmet kızının vazgeçilmez çekerleri..
Aşk ile falem ennehu'dan sonda lailaheillallah çeker..
Hedeflerine ulaşamadığnda derinden bir ahh çeker..
kızdığında tövbe estağfirullah çeker..maklubenin yanına yoğurt çeker..
çayın yanında canı muhabbet çeker......
b mesaj da HKKD tarafından (hizmet kızını koruma derneği) gönderilmştr..![]()
BU ÇEKERLER BENİ DAHA ÇOK ÇEKTİ ALLAH RAZI OLSUN NERDEN BULDUN BU CEVAPLARI YAF HUVE
HA HA HA...
ya koptum gülmekten Tarihci Allah iyiliğinizi versin emi...
EKKD... vallahide viliyorum doğru tahmin etmiş...iyide millet siz nasıl bilmezsiniz ...
E.K.K.D....yaniiii...
Evde Kalmış Kızlar Derneği....
ya çok güldüm hay yarabbim...![]()
bakın eskiler nasıl da biliyor.. ebrar o derneğin kurucu üyelerindendir, enişte onu ordan çıkardı sağolsun![]()
ebrardan sok itiraflaro derneğe üye olmama imkan yok sayın Tarihci enişte bey beni 15 yaşında aldı...
daha sokakta top oynuyodum...hatta top oynarken vurulmuş bana...kendisi öyle der...![]()
ebrardan sok itiraflar,
ebrar ne diyeysun usagum, gercekten 15indemi evlendin?![]()
15 sene sonra hala es hakkinda bu sekilde konusulabiliyormus demekevet fezacım 15 yaşında evlendim...
vede 14 yıllık evliyim çok şükür...bu senenin sonunda 15 inci senemiz olacak inşaallah...Rabbime sonsuz hamd-ü senalar olsunki eşimle benim yollarımmı buluşturmuş ve bizi birbirimize nasip etmiş...
bunca yıl nasıl geçti hiç ama hiç anlamadım..çünkü öyle bir insanla evliyimki bir gün gönlümü kırmadı veya beni sükut-u hayale uğratmadı o benim ...Rabbim onu cennet köşkleriyle ,bahçeleriyle ödüllendirsin...tabiki bende yanında olayım...
velhasıl EKKD üyesi olmam imkansız;bazılarına duyurulur...![]()
15 sene sonra hala es hakkinda bu sekilde konusulabiliyormus demek
ne denirki simdi buna, MASAALLAH,ebrar ablam ,
Rabbim saadetinizi daim etsin insallah
Amin ecmain ne güzel dua Allah sevdigi kulları sevdirsin..maşallah ebrar kardeşim çok ifşa etmeyin nazarları cezbeder Allah korusun..dünya ahiret ailenızle hayır üzerine beraber kılsın Rabbim..aminAmin fezacım amin...Allah herkese kendi sevdiği kulları sevmeyi nasip etsin...ehl-i iman kullarla karşılaştırsın...ve bütün kardeşlerime mutlu huzurlu bir ev ,bir evlilik ve bir hayat ihsan etsin....![]()
Amin ecmain ne güzel dua Allah sevdigi kulları sevdirsin..maşallah ebrar kardeşim çok ifşa etmeyin nazarları cezbeder Allah korusun..dünya ahiret ailenızle hayır üzerine beraber kılsın Rabbim..amin
tühh baltayı sağlam taşa vurduktamam forum sakinleri teknik bir hatadan dolayı ebrar ismi yazılmış ama kendisi ne kurucu üyedir ne de pasif üye..
![]()
şimdi burdan erken evlenmeye karşı arkadaşlara sesleniyorum:::::
15 gibi çok erken bir yaşta evlenip böyle mutlu olan ve olmaya devam eden insanlar var..
ey gencler erkenden evleniniz, evlenemeyenleriniz oruc tutsunlar çünkü oruç şehveti kırar.. hadis i şerif
ya hu mubarek kardeşim zamanında dediginiz hangi zaman çok bi zaman yaşamadan izdivac etmişsiniz maşallah...latife bi yana sizin düşüceniz nedir erken evlilik hakkında?