1)benim günlük yaşantım hakkında bir bilgin olmadan benim birşey almadığım hakkında yorum yapman ne kadar doğrudur bilmiyorum bunu siz söylersiniz artık ve bana had sınırı çizmek sizin haddiniz dışında bir olaydır.Herkes dunyayi kendi ayinesinden gorur.
Bu kadar zaman gecirmissiniz ama belliki bir tek sey alamamissiniz,kendi idrak ayaninizi bir santimetre bile buyutememissiniz,
damla ile deniz arasindaki farki goremez haldesiniz.Yazik!! cok yazik!! uzuldum sizin adiniza.bir kasik irfaninizla umman sahsiyetler hakkinda zanlarda bulunuyorsunuz.
Hic bir mumin baska bir mumin kardesini kafir diye suclamaz, Bu yaptiginiz çok agir ithamlar kardes, kendinize geliniz, haddinizi asmayiniz!!!!
2) taassup gözünüzü okadar kör etmişki içinizden bir kişide hata olanı kabul etmedi ve devamlı savunma çalışmasında bulundu
3)birisi video linki vermiş ben link işine karışsam ortalık lehte veya aleyhte linklerle dolu olacaktır.
4)birisi zaman la başlayan bir sürü cümle kullanmış..
ama arasına ülke rejmine eleştride bulunan kısmını eklememiş hayret herşeyide biliyormuş ama..
5)sizin anlayamadığınız ve anlamamak için ısrar ettiğiniz nokta benim yazılarıma bakın cemaatler ve gazete konusunda olumsuz eleştirilerimi göreceksiniz ama asla" iyi yönü yok "diye bir tabir göremeyeceksiniz.
6)bir kişi hariç hiçbiriniz eved hatalıdır yazısını yazmadı , yanlış bir hareket olduğunu yazmadı siz bana hak olmayanı hakmış gibi göstermeye çalışıtınız ama olmadı ben ise yaşayıp gördüklerimi yazdım
sizin ne kadar kör bir şekilde bağlandığınızın delilidir yazılarınız.
nesli atii siz olsanız gerek