"Türkiye'de 1 numara biziz"

• Konbuyu başlatan islamidava
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SeYeLaN

Well-known member
Herkes dunyayi kendi ayinesinden gorur.
Bu kadar zaman gecirmissiniz ama belliki bir tek sey alamamissiniz,kendi idrak ayaninizi bir santimetre bile buyutememissiniz,
damla ile deniz arasindaki farki goremez haldesiniz.Yazik!! cok yazik!! uzuldum sizin adiniza.bir kasik irfaninizla umman sahsiyetler hakkinda zanlarda bulunuyorsunuz.
Hic bir mumin baska bir mumin kardesini kafir diye suclamaz, Bu yaptiginiz çok agir ithamlar kardes, kendinize geliniz, haddinizi asmayiniz!!!!
1)benim günlük yaşantım hakkında bir bilgin olmadan benim birşey almadığım hakkında yorum yapman ne kadar doğrudur bilmiyorum bunu siz söylersiniz artık ve bana had sınırı çizmek sizin haddiniz dışında bir olaydır.

2) taassup gözünüzü okadar kör etmişki içinizden bir kişide hata olanı kabul etmedi ve devamlı savunma çalışmasında bulundu

3)birisi video linki vermiş ben link işine karışsam ortalık lehte veya aleyhte linklerle dolu olacaktır.

4)birisi zaman la başlayan bir sürü cümle kullanmış..
ama arasına ülke rejmine eleştride bulunan kısmını eklememiş hayret herşeyide biliyormuş ama..

5)sizin anlayamadığınız ve anlamamak için ısrar ettiğiniz nokta benim yazılarıma bakın cemaatler ve gazete konusunda olumsuz eleştirilerimi göreceksiniz ama asla" iyi yönü yok "diye bir tabir göremeyeceksiniz.

6)bir kişi hariç hiçbiriniz eved hatalıdır yazısını yazmadı , yanlış bir hareket olduğunu yazmadı siz bana hak olmayanı hakmış gibi göstermeye çalışıtınız ama olmadı ben ise yaşayıp gördüklerimi yazdım

sizin ne kadar kör bir şekilde bağlandığınızın delilidir yazılarınız.

nesli atii siz olsanız gerek;)

mihrimah

Talebe
1)benim günlük yaşantım hakkında bir bilgin olmadan benim birşey almadığım hakkında yorum yapman ne kadar doğrudur bilmiyorum bunu siz söylersiniz artık ve bana had sınırı çizmek sizin haddiniz dışında bir olaydır.

2) taassup gözünüzü okadar kör etmişki içinizden bir kişide hata olanı kabul etmedi ve devamlı savunma çalışmasında bulundu

3)birisi video linki vermiş ben link işine karışsam ortalık lehte veya aleyhte linklerle dolu olacaktır.

4)birisi zaman la başlayan bir sürü cümle kullanmış..
ama arasına ülke rejmine eleştride bulunan kısmını eklememiş hayret herşeyide biliyormuş ama..

5)sizin anlayamadığınız ve anlamamak için ısrar ettiğiniz nokta benim yazılarıma bakın cemaatler ve gazete konusunda olumsuz eleştirilerimi göreceksiniz ama asla" iyi yönü yok "diye bir tabir göremeyeceksiniz.

6)bir kişi hariç hiçbiriniz eved hatalıdır yazısını yazmadı , yanlış bir hareket olduğunu yazmadı siz bana hak olmayanı hakmış gibi göstermeye çalışıtınız ama olmadı ben ise yaşayıp gördüklerimi yazdım

sizin ne kadar kör bir şekilde bağlandığınızın delilidir yazılarınız.

nesli atii siz olsanız gerek;)
Kardeş sizin derdiniz nedir?
Yorumlarınıza dikkat etmezseniz üzülerek dile getiriyorum cezalandırılacaksınız.
Evet razıyım diyorsanız sizi uğraştırmayız hayır beni yanlış anladınız diyorsanız biz özür dilemesini de biliriz..

SeYeLaN

Well-known member
arkadaşlar bir kere daha yazıyorum konuyu reklam kısmına getirelim...

ve gerçek bir müslüman hata olanı örtmez hak olmayanı hakmış gibi göstermeye çalışmaz

F

*FeYeZaN*

Misafir
öncelikle bismillah demeli değil mi..

konuyu ve yorumları okudum ki seyelan adlı akadaşım ismini telafuz etmek istemediğim içersinde alkol ürünleri barındırıp yahudi siyonistlere hizmet eden bir firmanın güzel türkiyemin İslami yayıncılık diye adlandırdığı zaman adlı gazetede yayınlanmasına tepki göstermiş ve haklı olarak eleştirmiş.. belki dozaj ayarlamasında bir iki kaçak olabilir ama üzünde doğru ve yerinde bir eleştiri..

şimdi işin iki yüzüne bakalım.

Müslümanlığın en büyük yasaklarından biri yalancılıktır ve dolandırıcılıktır.. yani farzedelim camide hutbe veren bir imam var hutbe sırasında müslümanlara bir konu anlatıyor konunun adı yahudilik ve yahudi milletinin ülke içindeki plan ve proramları yada dünya içersinde sebeb oldukları kaos ortamı... imam hutbesini vedikten sonra camiden çıkıp israil adına bağış toplayan bir firmanın üyesine bir miktar yardım yapsa.. bu imamın durumu ne olur.. yalancı mı dolandırıcımı adını siz koyun..?

hakikate bakacak olursak.. zaman gazetesinin islamiyeti anlatıyor deniliyor iyi güzel.. islamı anlatan bir yayın.. kalkıp tam sayfa yahudilik adına propaganda yapan içinde alkol ve domuz mamulleri bulunduran yahudileri zengin edip müslümanlara zarara sebeb olan bir firmanın reklamını yaparak o firmanın para kazanmasına sebeb oluyorsa bu ne olur...? ben cevabını vermiyorum sizin vicdan ve mantık süreçlerinize havale diyorum..

ha bi demek değidir elbet yüz hasletinizin 99 çirkin.. yada kötü.. lakin 100 hasletin 100 ü de pak değil... bakış penceresini göstermek istedim..

şimdi alıcı adına bakalım. gazete alan herbir birey bu yahudi firmasının reklamı geçen gazeteyi alıp okusa bilerek yada bilmeyerek hem yahidi firmasına para kazandıran firmanın para kazanmasına hemde yahudi firmasının reklamının yayılmasına sebeb olacak mı olmayacak mı..?

son sözüm şu olsun sebeb olan yapan gibidir...

ebrar172

Talebe
sırf bize ne olduğumuzu gösterebilmek için zahmet edip banınıza rağmen tekrar üye olmuşsunuz...seyelan kardeşin olduğu yerde sizin olmamanız düşünülemez elbette...siz ikiniz doğru geri kalan herkes yanlış zaten...

çok merak ediyorum bu bahsettiğiniz hassasiyetler hayatınızda ne kadar yer alıyor...bunca eleştirdiğiniz insanlara karşın...siz nasıl bir hayat sürüyorsunuz...elbette beni ilgilendirmez fakat dilerim bu hassas yaklaşım sadece SÖZDE kalmıyordur...bu zaviyeden bakınca siz tertemiz insanlarsınız demektir...kişilerin kelamı esastır bizim için...yolunuz açık olsun...Allah selamet versin....

selamlar.....

F

*FeYeZaN*

Misafir
beni tanıdığın galiba gerçi bir günlük bir mazımiz olmuştu bu tevhidde bir günde 2 kere banlanınca galiba insanların hafızasında iyi yer ediliniyormuş.:)

Hz Ömer bir sözü vardır Der ki mübarek: Bize Rasulallah öldükten sonra kişilerin gaybi bilgileri hakkında yorum yapmak yasaklandı.. biz ance zahire göre insanlar hakkında yorum yapar ve hüküm veririr...(mana itibari ile bu orjinal metnini hatırlamıyorum)

hal böyle olunca Peygamber(S.A.V) vefat edince kişilerin iç bilgileri yani takvası.. kalbi güzellikleri..iman güzelliği...vs gibi bilgiler insanların yorumlarına kapanmışır.

burada yapılan yorumlar batın hakkında değildir tamamiyle zahir hakkındadır.. bu ayrıntıya dikkat etmenizi rica ederim.. batın bilgisi ancak Allah (C.C) katındaki bi ilimdedir.. ben kimsenin kişiliğine laf etmediğim gibi elbette kimse de benim kişiliğime ve batini durumuma yorum yapamaz..

inşAllah biz de sizde temiz insanlarızdır.. Rabbim bizide sizide Çok sevsin:)

F

*FeYeZaN*

Misafir

çok merak ediyorum bu bahsettiğiniz hassasiyetler hayatınızda ne kadar yer alıyor...bunca eleştirdiğiniz insanlara karşın...siz nasıl bir hayat sürüyorsunuz...elbette beni ilgilendirmez fakat dilerim bu hassas yaklaşım sadece SÖZDE kalmıyordur...bu zaviyeden bakınca siz tertemiz insanlarsınız demektir...kişilerin kelamı esastır bizim için...yolunuz açık olsun...Allah selamet versin....

selamlar.....

Delinin biri çıkıp ortalığa kendini atsa bas bas bağırmaya başlasa ve iman hakikatlerinden anlaşılması zor bir konu hakkında nutuk atsa.. mantıken yapılan hareket nedir...

bırakın canım o Delidir.. sözleri de yanlış ve yalandır... mı denir?

farzedin ben o deliyim...

ebrar172

Talebe
Delinin biri çıkıp ortalığa kendini atsa bas bas bağırmaya başlasa ve iman hakikatlerinden anlaşılması zor bir konu hakkında nutuk atsa.. mantıken yapılan hareket nedir...

bırakın canım o Delidir.. sözleri de yanlış ve yalandır... mı denir?

farzedin ben o deliyim...

deliler iman hakikatlerini anlatamaz mübarek...ancak deli nazarıyla bakılan veliler yapabilir dediğinizi...ve kendinizi veli olarak görmeniz çok ilginç...
her ne kadar sözleriniz tersini söylüyor gibi gözükse de söylemek istediğinizi anladık...hakkınızda hayırlısı olsun...

ve bizim sizin hakkınızda ne düşüneceğimize bırakın kendimiz karar verelim...deliyi de veliyi de ayırt edebilecek yeterlilikteyizdir belki kimbilir...

selamlar...

F

*FeYeZaN*

Misafir
deliler iman hakikatlerini anlatamaz mübarek...ancak deli nazarıyla bakılan veliler yapabilir dediğinizi...ve kendinizi veli olarak görmeniz çok ilginç...
her ne kadar sözleriniz tersini söylüyor gibi gözükse de söylemek istediğinizi anladık...hakkınızda hayırlısı olsun...

ve bizim sizin hakkınızda ne düşüneceğimize bırakın kendimiz karar verelim...deliyi de veliyi de ayırt edebilecek yeterlilikteyizdir belki kimbilir...

selamlar...

bu açıklamana sadece cevaben demeliyim ki "...:)..." la teşbih vela temsil..:)

Üstad bediüzzaman der ki benzetmeler ve misaller bir dürbündür sadece gidilecek yönü gösterir....

benim oradaki deli tabirinin söylediği iman hakikatınden maksan bir ilim bir bilgi...vs yani deli bir söz söylese delidir sözüde yanlıştır mantığı ile mi hareket edilir..vs manası ile o örneği verdim.

eğer bundan sonra bütün misallerin de açıklamasını yaptıracaksanız söyleyin de bilelim.. inşAllah bu sefer hem misali hem temsili hemde demek istediklerimi anlayabilmişsinizdir...

SeYeLaN

Well-known member
sonuç:kim olursa olsun hatalarını söyleyebilmek bir erdemdir.
herkese hayırlı günler.
kırdığım arkadaşlardan özür dilerim

ARİF

Well-known member
gazetecilikten anlamayan veya amacı farklı herkes zaman ve zaman ailesiyle hep uğraşa geldiler ancak 28 şubatlarda ülkenin kaosa sürüklendiği her dönemde bu zatı muhteremler hep sustular ben zaten bilinçli yapılan bu hareketlere kanan temiz kardeşlerime üzülürüm yoksa cürümleri kadar yer yakamayan zavallılar ancak zaman gibi neyi nasıl ve naezaman yapacağını çok iyi bilen dinin ve dindarın avukatı herdaim haklının arkasında yer almış bir gazeteyi böylesi reklam haberleriyle ancak yıpratmaya çalışırlar yoksa haberlerinde bir noksanlık bulmak mümkün değildir zaten.
reklamlar gazetelerin idame edilebilmeleri için olmazsa olmaz unsurdur siz ona kota kor buna kota koyarsanız yapmak istediğiniz hizmeti yapamaz hale gelirsiniz ancak kolanın yaptığı nakıslıkları zaten haber olarak verdiğiniz için maksadı belli kişiler bunları görmektende acizdirler veya bilinçli bunları vermektende kaçınırlar ......
siz bana hizmet edeninsanları kurumları yıpratma gayretinizin arkasındaki yatan gayenizi açıkca yazabilecek cüretinizin olmadığını söylesenize....varsa içinizde böylesi insanlar onlarla görüşelim
gazetem zaman olmasaydı ALLAH muhafaza buyursun kimler ne ciritler atacakdı hemde bunu din kisvesi altında yapacaktı iyiki varsın ZAMAN....rabbim dine hizmet eden bu amaçla taş üstüne taş koyan herkesi herkesimi korusun içimizdeki dine ve dindara zaraverenleride RABBİM sen herşeyi bildiğin ve en güzeliyle bildiğin üzre sana havale ediyoruz....

AysimA1

Member
Arkadaşlar ben konuyu baştan sona okudum .. kimseyi daha önceden tanımışlığım yoktur fakat ; SeYeLaN arkadaşımızın üstüne çok gidildiği kanaatindeyim. şayet yazdıklarını bende okudum . Zaman gazetesini reklam yönüyle eleştirmesi bence gayet yerinde ve haklı bi olay.. hergun zaman gazetesi okuyorum dersem yalan ama şu da var ben her iki yoluda yapıyorum kavramı insanların arasında yayılmış durumda..

ßi insanın nerde olduğu bellidir. ya da belli etmelidir. Zaman gazetesi hem mazlumların yanında olup hemde mazlumlara düşman bi ülkenin sunduğu bi üretimi reklam etmemeliydi bence ... konu reklamdan cemaatlere kadar uzamış tabiki uzaması bi yönüyle yanlış ama benim SeYeLaN ın dediğinden çıkardığım güzel bi nokta şu ki her kim olursa olsun hangi cemaat farkyapmaz yanlışını görebilmeli ve söyleyebilmeli yada anlayıp düzeltmeli.

Apayrı bikonu varki şahsi yanlışlıklar cemaatlere mal edilemez..
Fakat zaman gazetesi genel bi yayın aracı olduğu için şahsiyetten uzaktır..... veSSelam...

ARİF

Well-known member
bencelerle ne hizmet nede gazetecilik olmuyor oturduğu yerden benceler üretenlerin başkaca malasef memleket ve milleti adına verebileceği hiçbirşey olamıyor nedenlerini bilmediğiniz şeyler hakkında bilinçli yapılmış bir karalamaya ortak olmanız acı verici siz çookkk iyi düşünüyorsunuz hayatını din hizmeti adına kurgulamış onca insan sizlerin düşündüğünü düşünmekten aciz mi?????

AysimA1

Member
bencelerle ne hizmet nede gazetecilik olmuyor oturduğu yerden benceler üretenlerin başkaca malasef memleket ve milleti adına verebileceği hiçbirşey olamıyor nedenlerini bilmediğiniz şeyler hakkında bilinçli yapılmış bir karalamaya ortak olmanız acı verici siz çookkk iyi düşünüyorsunuz hayatını din hizmeti adına kurgulamış onca insan sizlerin düşündüğünü düşünmekten aciz mi?????

gayet ılımlı yaklaştığım ve kesin bir dille kestirip atmadığım bi konu üzerine bu şekilde eleştirisel yaklaşmanız ne kadar doğru ??

şahsi hataları genele mal etmiyorum dedim. ama ortada bi hata var ve şahsi değil...

hknco

Well-known member
kardeş yazının cevapsız kalması dikkatimi çekti...yazı genel itibarıyle doğruları söylemekte...zaman vaktiyle islami hava ile yola çıkmış artık günümüz gazetelerinden farkı kalmamış...içerisinde her yapıdan yazarın bulunduğu basi t bir gazere olmak yolunda ilerliyor
şimdi bu yazıma cevap geleceğinide sanmıyorum çünkü burası fetullahçı , yazıcı, meşveretçi dolu.
hepsi cemaatçi ama her doğruyu görmezler...

zaman gazeteseine TÜRkiYE de 1 numara? olması yolunda başarılar

bu arada zaman gazetesi kahvaltılar için bir numara:D
çayınız dökülürse geçirmiyor

Siz burada bir gazete eleştirisi mi görüyorsunuz yoksa şunlar şunlar saplantı içerisindedir mi görüyorsunuz ? "hepsi cemaatçi ama her doğruyu görmezler..."

Sadece bu cümle bile amacın zamanın reklamının yanlışlığını belirtmek değil diğer meşreplerin yanlış yolda olduğunu göstermek olduğuna ispat değil mi ?

Hadi şöyle böyle Fethullah Gülen için dedin şimdi size göre yazıcının, meşveretçinin günahı ne ?

hem insanların ismi ile böyle seslenmek hiç de hoş değil. Ve Hoca Efendi de bundan hoşnut olmadığını defalarca belirtiyor.

Nurcu deseniz hadi Meşveret dediğinizde dahi bir şahsi manevi oluyor ama Fethullahçı tabirini Fethullah Gülen Hocaefendi kabul etmiyor.

AysimA1

Member
Siz burada bir gazete eleştirisi mi görüyorsunuz yoksa şunlar şunlar saplantı içerisindedir mi görüyorsunuz ? "hepsi cemaatçi ama her doğruyu görmezler..."

Sadece bu cümle bile amacın zamanın reklamının yanlışlığını belirtmek değil diğer meşreplerin yanlış yolda olduğunu göstermek olduğuna ispat değil mi ?

Hadi şöyle böyle Fethullah Gülen için dedin şimdi size göre yazıcının, meşveretçinin günahı ne ?

hem insanların ismi ile böyle seslenmek hiç de hoş değil. Ve Hoca Efendi de bundan hoşnut olmadığını defalarca belirtiyor.

Nurcu deseniz hadi Meşveret dediğinizde dahi bir şahsi manevi oluyor ama Fethullahçı tabirini Fethullah Gülen Hocaefendi kabul etmiyor.

ben sadece o kardeşimizin gazete eleştirisini ele aldım.. ve belirttim" ap ayrı bi konu var şahsi gördüğü hataları cemaatlere mal etmek doğru değil "diye..

SeYeLaN

Well-known member
arif kardeş
bak gazeteciği eğer türkiyede ki gazetecilik standartlarına göre yaparsanız diğer gazetelerden farkınız kalmaz.
ben zaman gazetesinin bir reklamını eleştirdim ve ben yazana dek kimse bu konuya yazmadı .
daha sonra benim yazıma binaen savunmalar gerçekleşti.acaba ne savunuldu ?
ben söyleyeyim bir yahudi markası olan cococolanın reklamı savunuldu bana.

neyse senin söylemine gelelim neymiş gazetecilikde reklam gerekliymiş.
tamam hak veriyorm gazetecilik ve tv & radyoda reklam gereklidir.
ancak reklamı verilen kurumlar da reklam ihtiyacı kadar önemlidir.

reklamın önemini vurgulayan bir yahudi tekniğini yazayım sana
yahudi şirketleri büyümek için kullandıkları yolu şöyle seçerler.
mal satılır ,hammadde ve işçilerin giderleri vs vs giderlerin maliyeti çıktıktan sonra ,en büyük payı reklama verirler. neden? çünkü reklam satışı hızlandıran kat ve kat arttıran bir olgudur.

iki işte giderlerin sağlanması için reklam falan demişsin.sevmediğim bir gazete söyleyeyim sana VAKİT . sol kesimi tahrik eden yazılarıyla aşırı sağcı tutumuyla yayın yapan bu gazeteyi incele, reklamlarına bak...
sonra yeniasya gazetesi bu gazeteyide incele bakalım ne göreceksin(kadın resmi bile görmen küçük ihtimal.)

F

*FeYeZaN*

Misafir
gazetecilikten anlamayan veya amacı farklı herkes zaman ve zaman ailesiyle hep uğraşa geldiler ancak 28 şubatlarda ülkenin kaosa sürüklendiği her dönemde bu zatı muhteremler hep sustular ben zaten bilinçli yapılan bu hareketlere kanan temiz kardeşlerime üzülürüm yoksa cürümleri kadar yer yakamayan zavallılar ancak zaman gibi neyi nasıl ve naezaman yapacağını çok iyi bilen dinin ve dindarın avukatı herdaim haklının arkasında yer almış bir gazeteyi böylesi reklam haberleriyle ancak yıpratmaya çalışırlar yoksa haberlerinde bir noksanlık bulmak mümkün değildir zaten.

"BU" diye neden yada kimden bahsetmeye çalıştığını anlayamadım arif kardeşim sen gazeteni güzel güzel oku biz okumayın dedik mi biz eleştirimizi sunduk eleştiri yapmak yasak mı... eleştiri yaptık eleştirimizin dayanağını gösterdik neden eleştiri dayanağımıza bir iki laf etmiyorsun da tamamiyle duygusal yaklaşıp bizim zaman gazetesini eleştirme olayımızı karalama yada çamur atma gibi anlayıp yorum yapıyorsun anlayamadım. söz konusu gazetende yahudi reklamı yapılmış mı yapılmamış mı bunun nedeni nedir ne değildir.. doğrudur yanlıştır.. mevzumuz budur bizim.. duygusal olma ;)

ayrıyetten insanların bulunduğu hiç bir ortamda noksansızlıktan söz edilenmez noksansızlık Allah (C.C) bir sıfatıdır.. biz burada bir noksan gördük bunu üzerine gidiyoruz sanmıyorum bu reklamı noksan değildir diye bileceğini... öyle ise benim tezim ve savıma bir açıklama getirecek durumda değilsin demektir..

reklamlar gazetelerin idame edilebilmeleri için olmazsa olmaz unsurdur siz ona kota kor buna kota koyarsanız yapmak istediğiniz hizmeti yapamaz hale gelirsiniz ancak kolanın yaptığı nakıslıkları zaten haber olarak verdiğiniz için maksadı belli kişiler bunları görmektende acizdirler veya bilinçli bunları vermektende kaçınırlar ......
siz bana hizmet edeninsanları kurumları yıpratma gayretinizin arkasındaki yatan gayenizi açıkca yazabilecek cüretinizin olmadığını söylesenize....varsa içinizde böylesi insanlar onlarla görüşelim
gazetem zaman olmasaydı ALLAH muhafaza buyursun kimler ne ciritler atacakdı hemde bunu din kisvesi altında yapacaktı iyiki varsın ZAMAN....rabbim dine hizmet eden bu amaçla taş üstüne taş koyan herkesi herkesimi korusun içimizdeki dine ve dindara zaraverenleride RABBİM sen herşeyi bildiğin ve en güzeliyle bildiğin üzre sana havale ediyoruz....

senin mantığınla hareket edersek evet kota koyarsak olmaz öyle ise tamam israil ürünlerini kullanalım... yahudileri zengin edelim onlarda gitsin dindaşlarımızı daha güçlü bir şekilde kessin vursun zulmetsin...vs..

herkez senin gibi düşünse ki çoğunluk bu konuda uyuyor israil ve yahudilik hızla zenginleşir.. ki zenginleşiyor.. pekala herkez biz gibi düşünse israil mallarını kullanmasa reklamını yapmasa tam anlamıyla boykot uygulasa(dünyanın 3 e 1 i müslüman kabul edersek) ekonomik olarak siyonistlere ne denli derbe vurulacağını sen düşün..sen ve zaman gazatesi düşüncesinde hareket edenler israilde dindaşlarımızı vuranlara tayın(erzak) hazırlama konumunda oluyorsunuz... onları zengin ederek.. söz konusu kola firmasını zengin etmiyormusunuz.. yada onların reklamını yaparak daha geniş kitleye ulaşmasını sağlamıyormusunuz...(-nuz ekini kullanma amacım bu düçünceyi uygulayanlar manasında)

illaki yorumlarımızda neden maksat arıyorsun benim güzel kardeşim. yorumlarımı oku bana maksat göster delillerimi göster de ki sen taraflı söz söylüyorsun de... ben zahire bakarak yorum yapıyorum bunda bir hata yok..

sen beni bir yahudi şirketine para yardımı yaparken görsen demezmisin feyezan sen yahudileri zengin ederek Müslüman dindaşlarımıza zarar veriyorsun diye...

bende zaman gazetesine bunu diyorum ey zaman gazetesi yahudileri zengin ederek müslüman dindaşlarımıza zarar veriyorsunuz... nidasında bulunuyorum bunun neresinde tarafkirlik yada art niyet..

seni çok duygusal buldum Arif kardeşim. yorumlarında da bir ilmi kanıt yada destek göremedim ama uzun uzun ifade etmeye çalıştım son sözüm şu olsun.

senin mantığın zaman ne yaptıysa doğrudur onlar iyisini bilir mantığı...

benim mantığım ise ben zahirde bir kusur gördüm bu bana göre benim desteklediğim ve ortaya koyduğum delillere göre yanlıştır.. mantığı..

aramızdaki farkı görüp islamiyetin taassuba karşı duruşunu düşünüp düşüncelerini tekrar gözden geçirmeni tavsiye ederim..

selametle...

SeYeLaN

Well-known member
Siz burada bir gazete eleştirisi mi görüyorsunuz yoksa şunlar şunlar saplantı içerisindedir mi görüyorsunuz ? "
hepsi cemaatçi ama her doğruyu görmezler..."

kardeş ben kitablarını okumadığım birinin sözlerini dikkate almam.
meşveretçi ,yazıcı dememin sebebine gelince.
bilirsin ki nurcular kendi içerisinde bölündüler ve bazı isimler altında toplandırlar
bunlar meşveretçiler, yazıcılar,yeniasyacılar,zehracılar vs vs vs diye yaklaşık 60 parçaya bölündüler bilmem anlatabildimmi.
orada demişim hepsi cemaatçi ama her doğruyu görmezler.
yalanmı hiç kimse yoktur ki her doğruyu görebilsin(PEYGAMBER ve veli ler hariç) bazıları bilmediğinden görmez bazıları görmek istemediğinden görmez

Elif_Gibi

Well-known member
bu reklam işinde ben eleştirimi direk gazete yetkililerine bildirmeyi daha doğru buldum ve öylde yaptım...koca bir gazeteyi ve hatta koca bir cemaati gözdn çıkartmayıp kimseninde hakkına şucu bucu diyerek girmeyi ve verilen onca emeği bi çırpıda çöpe atmayı göze alamadım...

verilen tepkilerden ve yorumlardan da pire için yorgan yakmak sözü geldi aklıma...ne gibi durumlarda söylendiini herkes bilir bu sözün...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...