valla bıraka bıraka birşey kalmadı kusura bakma toptan bırakmıştım ben zahmet olmasın diye;)
S SeYeLaN Well-known member 14 Ocak 2009 #61 valla bıraka bıraka birşey kalmadı kusura bakma toptan bırakmıştım ben zahmet olmasın diye
Y Yeltegiyan Elfidam 16 Ocak 2009 #63 bitimi bile bırakmazdım ben ölücem millet sefa mı sürecek alla alla:005::005::005:
L Leyli_Efruz Well-known member 17 Ocak 2009 #65 kira borcumu,doğalgaz ve su borcunu şimdilik bırakıyorum
M mevt Active member 17 Ocak 2009 #67 bugün benim doğum günüm o yüzden hiç bişey bırakamam mümkünse siz bırakın çok yüzsüz gördüm kendimi ehe
bugün benim doğum günüm o yüzden hiç bişey bırakamam mümkünse siz bırakın çok yüzsüz gördüm kendimi ehe
M mevt Active member 17 Ocak 2009 #70 SeYeLaN' Alıntı: babaannemden kalma seccadem var onu vereyimmi? Genişletmek için tıkla ... olurrrr..her şey kabulüm leyli efruzum teşekkürler
SeYeLaN' Alıntı: babaannemden kalma seccadem var onu vereyimmi? Genişletmek için tıkla ... olurrrr..her şey kabulüm leyli efruzum teşekkürler
P PIRLANTA Well-known member 17 Ocak 2009 #74 Leyli_Efruz' Alıntı: kira borcumu,doğalgaz ve su borcunu şimdilik bırakıyorum Genişletmek için tıkla ... Tamam şimdilik alabilirim emanet olarak, emanetine sahip çıkarım Ben de külliyatımı bırakırım onlara iyi bak:016:
Leyli_Efruz' Alıntı: kira borcumu,doğalgaz ve su borcunu şimdilik bırakıyorum Genişletmek için tıkla ... Tamam şimdilik alabilirim emanet olarak, emanetine sahip çıkarım Ben de külliyatımı bırakırım onlara iyi bak:016:
L Leyli_Efruz Well-known member 18 Ocak 2009 #80 pırlantalarımı iyi sahip çıkHocamın emaneti onlarKırık Testimi özellikle