BU BÖLÜMDE KISACA HERKEZ KENDİNDEN BAHSEDERMİ?

adım gerçek hayatta da burdada mehmet.26 yaşındayım. Ticaretle uğraşmaktayım. Okulla mokulla alakam kalmadı.Hatta
kasım sonu askere gidiom inş. :( hepinizle tanıştııma memnun oldum. Siyaseten bahsetmek gerekiyorsa da liberal demokratım. Ama maalesef oy verebileceğim bir parti yok şu anda. Her ne kadar son seçimde verdimsede içime sinmiş değil. Daha önce başka forumları inceledim ama hiç yazmadım burası samimi geldi bana. Oralarda insanların bir arapça konuşmadığı eksik ti.:) neyse lafı uzatmiim ALLAH a emanet olun kardeşler.

zeyka

Member
BU BÖLÜMDE KISACA HERKEZ KENDİNDEN BAHSEDERMİ?

Tekrar selamün aleyküm,
   Nickim zeyka. Ad ve soyadımın ilk hecelerinden oluşur. Birçok forum sitesinde de bu ismi kullanıyorum. Gerçek ismi pek kullanmam, ama burada söyleyeyim. Adım Zeynep. Doğma büyüme İstanbulluyum. Burda gözümü açtım, burada yaşıyorum ve herşeye rağmen tüm olumsuz özelliklerine rağmen İstanbul harici bir şehirde yaşayabileceğimi de sanmıyorum. Aşk derecesinde bağlıyım İstanbul'a...
    Eğitim hayatımın hiçbir devresinde üniversite hayalim olmamasına karşın sebepler dairesindeki son turumda kendimi İstanbul Üni'de buldum. Bu son senem. Ayrıca imam hatip mezunuyum. Arkadaşlarla birlikte olmak vazgeçemeyeceğim bir zevktir. Galatasaray, dünya futbolu, profesyonel buz pateni, tenisi takip ederim. Türk sanat müziği tercihimdir.
   Vapur-simit-çay üçlüsünü çoook severim. Bu üçü birleştiğinde her kötülüğün müsebbibi olarak görülen İstanbul'un tadına varırım. İstanbul'u kötü yapan taşlar,sokaklar, ağaçlar değil biz, insanlarız. Süleymaniye'de namaz kılmayı, Üsküdar ve Çamlıca'yı da çok severim.  8) Bir süre anaokulu öğretmenliği yaptım,çocuklararı da çook severim.
   Milliyetçiyim ama; ülkücü değil, eşitlikçiyim ama; komünist değil, özgürlükçüyüm, serbestliği savunurum ama; liberalist değilim. Bu temel unsurların da belli ideolojilerin tekelinde gösterilmesinden de çok rahatsız olurum. Siyaseti ve de haber kanallarını severim. Diksiyonu mükemmel, yetenekli spikerlere karşı büyük bir hayranlığım vardır.
   Nette forumları kullanırım ha bir de msnimi .) Forumlarda en çok canımı sıkan ırkçı yaklaşımlar ve hatta bölücülük yapan nefret dolu kimselerdir, bunla birlikte küfürlü konuşmalardan da fena halde rahatsız olurum.
   Aşırı samimiyetin son safhası olan ukalalık katlanamayacağım en baştaki kötü özelliktir. Önyargılarımdan sıyrılma çabalarıma,hizmetin  büyük katkıları olmuştur. Aktifliğe devam... :angel: Önce Kur'an-ı Kerim'i, sünneti ve RNK'ları hem dünyama hem ahiretime kılavuz tutmuşumdur. İnşaallah bu site de bu konuda yararlı olacak. Sanırım fazla yazdım. Konuşmayı sevdiğim kadar yazmayı da severim( Sanırım bunu anladınız :p) Şimdilik bu kadarı yeter hatta fazla mı oldu ne? ^o) ???
Selam ve dua ile...
Saygılar

Sergerdan

Well-known member
Yazınız çok uzun diye alıntı yapamıyorum ;D Hoşgeldiniz,yazdıklarınızdan çook renkli bir kişiyle karşı karşıya oldugumuzu hissettim ;D tedbir mi alsak ne :angel:

Hoşgeldiniz,inşaallah forum tecrübenizin güzelliklerinden faydalanırız :angel: :angel:_________________________________________________

mehmet1907 ' Alıntı:
adım gerçek hayatta da burdada mehmet.26 yaşındayım. Ticaretle uğraşmaktayım. Okulla mokulla alakam kalmadı.Hatta
kasım sonu askere gidiom inş. :( hepinizle tanıştııma memnun oldum. Siyaseten bahsetmek gerekiyorsa da liberal demokratım. Ama maalesef oy verebileceğim bir parti yok şu anda. Her ne kadar son seçimde verdimsede içime sinmiş değil. Daha önce başka forumları inceledim ama hiç yazmadım burası samimi geldi bana. Oralarda insanların bir arapça konuşmadığı eksik ti.:) neyse lafı uzatmiim ALLAH a emanet olun kardeşler.

Vayy tertip :angel: ;D Hoşgeldin tekrar,şimdi size daha bir ısındım ;D Esahtan ben de Kasıma gidiyorum inşaallah.Belki rütbelin ben olurum ;D Kısa dönemiz ya o bakımdan.

CHNSRGL

Yeni Üye
cihan marmara tekstil.öğrt. bölümündeyim. en sevdigim renk açık sarı, gök mavis.i çay içmeyi çok severi m,yemek yemeği de çok severi m,etli yemekl eri çok severi m zaten etsiz olana yemek demem pirinc ve tavuk en temel yemeğimdir.. kırmızı eti de çok sever ve yerim özellikle de maklub elerde .. mercim ek çorbası en favori çorbamdır, iskend er ve kebab çeşitlerini de çok severi m..bu az önceki yazdıklarım alıntı çünkü ev imamımız ne yer ne içerse biz ona uyarız. denizliliyim tüm arkadaslara selamlar ve hürmetler...

Sergerdan

Well-known member
Cihan ' Alıntı:
cihan marmara tekstil.öğrt. bölümündeyim. en sevdigim renk açık sarı, gök mavis.i çay içmeyi çok severi m,yemek yemeği de çok severi m,etli yemekl eri çok severi m zaten etsiz olana yemek demem pirinc ve tavuk en temel yemeğimdir.. kırmızı eti de çok sever ve yerim özellikle de maklub elerde .. mercim ek çorbası en favori çorbamdır, iskend er ve kebab çeşitlerini de çok severi m..bu az önceki yazdıklarım alıntı çünkü ev imamımız ne yer ne içerse biz ona uyarız. denizliliyim tüm arkadaslara selamlar ve hürmetler...

Hoşgeldin Cihan Kardeşim. :angel: Şimdi size süperr bir haberim var. .) Kardeşim de sizin bölümü bu yıl bitirdi,okul notları ve hocalarla arası iyi :-* Bilemiyorum yani,acaba tiyo versem mi,yoksa forumdaki performansınıza göre mi karar versem ;D Tarihçinin arkadaşıysanız ve iftar sözü verirseniz ;D vize ve final dönemleri yardımcı olabiliriz.

Sergerdan ' Alıntı:
Yazınız çok uzun diye alıntı yapamıyorum ;D Hoşgeldiniz,yazdıklarınızdan çook renkli bir kişiyle karşı karşıya oldugumuzu hissettim ;D tedbir mi alsak ne :angel:

Hoşgeldiniz,inşaallah forum tecrübenizin güzelliklerinden faydalanırız :angel: :angel:_________________________________________________

Vayy tertip :angel: ;D Hoşgeldin tekrar,şimdi size daha bir ısındım ;D Esahtan ben de Kasıma gidiyorum inşaallah.Belki rütbelin ben olurum ;D Kısa dönemiz ya o bakımdan.

valla tertip sen iyice yönetici moduna girmişin ama vallahi bende kısa dönem gidiom, bi arıza olmazsa :D:D çavuş çavuşa takılırız artık :)

zeyka

Member
Sergerdan ' Alıntı:

^o) .) :angel:

T

Tarihci19

Misafir
Cihan ' Alıntı:

benim cemaatim olduğu nasılda belli :) tekrar hoşgeldin cihanım namı diğer C.C biliyorsun rütben yükseldi ;)

kardeşim hoşgeldiniz, bizde kendimizi yukarda tanıtmıştık, kısaca söylyim biz hala okulla mokulla uğraşıyoruz son sınıftayız inş bitecek.. tekrar hoşgeldiniz..

Nickim zeyka. Ad ve soyadımın ilk hecelerinden oluşur. Birçok forum sitesinde de bu ismi kullanıyorum. Gerçek ismi pek kullanmam, ama burada söyleyeyim. Adım Zeynep. Doğma büyüme İstanbulluyum. Burda gözümü açtım, burada yaşıyorum ve herşeye rağmen tüm olumsuz özelliklerine rağmen İstanbul harici bir şehirde yaşayabileceğimi de sanmıyorum. Aşk derecesinde bağlıyım İstanbul'a...
Eğitim hayatımın hiçbir devresinde üniversite hayalim olmamasına karşın sebepler dairesindeki son turumda kendimi İstanbul Üni'de buldum. Bu son senem. Ayrıca imam hatip mezunuyum. Arkadaşlarla birlikte olmak vazgeçemeyeceğim bir zevktir. Galatasaray, dünya futbolu, profesyonel buz pateni, tenisi takip ederim. Türk sanat müziği tercihimdir.
Vapur-simit-çay üçlüsünü çoook severim. Bu üçü birleştiğinde her kötülüğün müsebbibi olarak görülen İstanbul'un tadına varırım. İstanbul'u kötü yapan taşlar,sokaklar, ağaçlar değil biz, insanlarız. Süleymaniye'de namaz kılmayı, Üsküdar ve Çamlıca'yı da çok severim. 8) Bir süre anaokulu öğretmenliği yaptım,çocuklararı da çook severim.
Milliyetçiyim ama; ülkücü değil, eşitlikçiyim ama; komünist değil, özgürlükçüyüm, serbestliği savunurum ama; liberalist değilim. Bu temel unsurların da belli ideolojilerin tekelinde gösterilmesinden de çok rahatsız olurum. Siyaseti ve de haber kanallarını severim. Diksiyonu mükemmel, yetenekli spikerlere karşı büyük bir hayranlığım vardır.
Nette forumları kullanırım ha bir de msnimi .) Forumlarda en çok canımı sıkan ırkçı yaklaşımlar ve hatta bölücülük yapan nefret dolu kimselerdir, bunla birlikte küfürlü konuşmalardan da fena halde rahatsız olurum.
Aşırı samimiyetin son safhası olan ukalalık katlanamayacağım en baştaki kötü özelliktir. Önyargılarımdan sıyrılma çabalarıma,hizmetin büyük katkıları olmuştur. Aktifliğe devam... :angel: Önce Kur'an-ı Kerim'i, sünneti ve RNK'ları hem dünyama hem ahiretime kılavuz tutmuşumdur. İnşaallah bu site de bu konuda yararlı olacak. Sanırım fazla yazdım. Konuşmayı sevdiğim kadar yazmayı da severim( Sanırım bunu anladınız :p) Şimdilik bu kadarı yeter hatta fazla mı oldu ne? ^o) ???
Selam ve dua ile...
Saygılar

Aleykümselam hoşgeldiniz, üyeliğinizin aktif ve daimi olmasını temenni ederim, tekrar hoşgeldiniz hayırlı paylaşımlar..

safinaz

Member
ebrar172 ' Alıntı:
ben forum adına hoşgeldiniz diyorum safinaz ... :D
ama siz zaten yeni üye değilsinizki...yinede hoşgelmişsiniz .. :D
Vay hoşbulduk kardeşim.Bende beni tınlayan yok sanıyordum,eyvallah.Ama yazdığım özelliklerimi hanginiz biliyordunuz,değil mi ama,demek ki yeni sayılırım:)))

Sergerdan

Well-known member
safinaz ' Alıntı:
Vay hoşbulduk kardeşim.Bende beni tınlayan yok sanıyordum,eyvallah.Ama yazdığım özelliklerimi hanginiz biliyordunuz,değil mi ama,demek ki yeni sayılırım:)))
Oooo sizinle kanki olduk bir de hoşgeldiniz mi istiyorsunuz?Başka?Ayran kola fanta ;D

T

Tarihci19

Misafir
safinaz ' Alıntı:
O kadar yazdım,biriniz hoşgeldiniz demediniz,buraya karamış ne yapalım...:(((

kaşla göz arasında dost üye olursanız böyle olur napalım :) yine de diyelim HOŞGELDİNİZZZ SAFİNAZ neşe ve renk getirdiniz..

safinaz

Member
Sergerdan ' Alıntı:
Oooo sizinle kanki olduk bir de hoşgeldiniz mi istiyorsunuz?Başka?Ayran kola fanta ;D
Hoşbulduk kanka,kola ve fanta içmem boykot listemde zaten,açtığım konuyu okusaydın"Boykot Kardeşliği"hani ordan biliridin.Ayranıda ramazan nedeniyle almıyayım.Yinede içtim say. :D

Hoşbulduk Tarihci,hakikaten kaşla göz arasında dost üye oldum,hani pek aktif katılımları göremedimde açtığım konulara. .(Allahın inayeti işte,hoşgeldiniz denmeden oluvermişim. .)

eselamün aleyküm bizde inş tanıtalım bakalım

inş
isim ******,21 yaşındayım...
dinler ve diller şehri memleketimiz

Açıköğretimde okuyorum.. elh RAHMANIN VERDİ TÜM NİMETLER GÜZEL şuana kadar hiç bi nimete karı yüzümüzü ekşitmedik
yakışırmı ki bize ALAHIN HABİBİ PEYGAMBERİ AÇLIKTAN KARNINA TAŞ BAĞLARKEN NİMETİ BEYENMEMEK
Bİ ÇOK KERE SOFRAMDAKİ NİMETEN UTANDIM (RABİM ŞÜKRÜNÜ EDA ETMEYİ NASİP EYLESİN

rabbimin rahmetinin büyülünden nasiplenmiş
en şanslı kullarından biriyim inş
dünyanın en güzel ailesine sahip olmuş onlara hakıyla layık olma gayertiyle( nefes alan bir hiçim .(
:genelde misyoner sitelerinde dini tebliğ etmek .)
hristyan forrumlarında fing atıp adam çatlatmak,
ateist bozunntularına dinime havlayanlara musallat olmak
KAFA ÜTÜLEMEK
bi çok isimle sanal hayata tanırlar bizi
zemherir ,azap,vs. ve en son kulandım süleyman nıckıydı yalnış hatırlamıyorsam
dini sitelerde pek az dolaşırım ,(hele islami sohbet ve chat beni tümüyle kopardı )
interneti genelde bazı bılgıler elde etmek için kullanırım (birde çocuklumun çizgi filmlerini izlerim büyük bi keyifle neten )
(ŞÜKRÜMÜ TAM EDA EDEMEDİĞİM İÇİN beni AFFET Rabim )

CIVIK ,Laubali, gevşek, disiplinsiz, şımarık ,metodsuz kişilerle PEK GEÇİNMEM
hata bu tür sahışların bulunduğu ortamda nefes bile alamam tıkanırım,
azıcık alınganız ) şey bizi tanıyanlar hep küçük abla diye hitap eder inş burdaki abla ve abilerimizinde güzel yüreklerinde
bu şekılde karşılanırız .)
FOBİLERİM ZİFİRİ KARANLIK FARE ,YILAN , YÜKSEKLİK KORKUMUZDA VAR AZICIK )
bir dileğim var rabım kısmet ederse şahsım için değil (sev diği güzel kulları ,habibi hürmetine maksadımıza nail eylesin inş )neyse...

ön yargılı bı ınsan değiliz ..inş ama hislerimizde güveniriz
GÜVENEBİECEĞİM ZERE KADAR GÜZEL BI AMELIMIZ YOK .YO KKİ
şu saate kadar rabıma layık olacak bir KUL olduğumu hiç düşünmedim aksine

ona yaraşır bir kulluk sergilemediğim için kendimden utanıyorum(rabim affet) .(
amellerimize azıcık riya karıştığını hısetikmi yada gaflet bastığını

dünyadan bağlantıyı koparır kendi kabuğumuza çekılırız arada kaybolursak merak etmeyin bılınkı bu sahtekar ve riyakar kardeşiniz
rabiyle başbaşadır inş
bu kadar yeter sanırım

HAKINIZI HELAL EDİN

(kibir ve gurur şeytandanır kin tutmayız ız mümin kardeşimize KALBİNİ KIRDIMIZ KARDEŞLERİMİZDEN ÖZÜR DİLER (KATREMİSAL )HAKINI HELAL EDECEKLERİNİ ÜMİD EDERİZ )

RABBİM YOLUNUZU AÇIK ETSİN FİRDEVS CENETLERİNİ CÜMLE ÜMMETİ MUHAMEDE (SAV)BAĞIŞLASIN

(DALMIŞIZ KUSURA BAKMAYIN GEVEZELİK ETMİŞİZ HABERİMİZ YOK HAKINIZI HELL EDİN )

SaYa

Well-known member
eFTaL ' Alıntı:
hmm şimdi lügattan baktım çıkmadı google den arattım olmadı hknco uyum emek ne demek ;D ;D

kelimelri doğru yazdığından eminmisin eFTaL ....;D

yoksa şunum demek istediniz Hakan co.....................:)

T

Tarihci19

Misafir
saya ' Alıntı:
kelimelri doğru yazdığından eminmisin eFTaL ....;D

yoksa şunum demek istediniz Hakan co.....................:)

yoksa şunu mu demek istediniz hkn : ismimin sessiz harfleri co : soy ismimin ilk iki harfi

:)