Tekrar selamün aleyküm,
Nickim zeyka. Ad ve soyadımın ilk hecelerinden oluşur. Birçok forum sitesinde de bu ismi kullanıyorum. Gerçek ismi pek kullanmam, ama burada söyleyeyim. Adım Zeynep. Doğma büyüme İstanbulluyum. Burda gözümü açtım, burada yaşıyorum ve herşeye rağmen tüm olumsuz özelliklerine rağmen İstanbul harici bir şehirde yaşayabileceğimi de sanmıyorum. Aşk derecesinde bağlıyım İstanbul'a...
Eğitim hayatımın hiçbir devresinde üniversite hayalim olmamasına karşın sebepler dairesindeki son turumda kendimi İstanbul Üni'de buldum. Bu son senem. Ayrıca imam hatip mezunuyum. Arkadaşlarla birlikte olmak vazgeçemeyeceğim bir zevktir. Galatasaray, dünya futbolu, profesyonel buz pateni, tenisi takip ederim. Türk sanat müziği tercihimdir.
Vapur-simit-çay üçlüsünü çoook severim. Bu üçü birleştiğinde her kötülüğün müsebbibi olarak görülen İstanbul'un tadına varırım. İstanbul'u kötü yapan taşlar,sokaklar, ağaçlar değil biz, insanlarız. Süleymaniye'de namaz kılmayı, Üsküdar ve Çamlıca'yı da çok severim. 8) Bir süre anaokulu öğretmenliği yaptım,çocuklararı da çook severim.
Milliyetçiyim ama; ülkücü değil, eşitlikçiyim ama; komünist değil, özgürlükçüyüm, serbestliği savunurum ama; liberalist değilim. Bu temel unsurların da belli ideolojilerin tekelinde gösterilmesinden de çok rahatsız olurum. Siyaseti ve de haber kanallarını severim. Diksiyonu mükemmel, yetenekli spikerlere karşı büyük bir hayranlığım vardır.
Nette forumları kullanırım ha bir de msnimi .) Forumlarda en çok canımı sıkan ırkçı yaklaşımlar ve hatta bölücülük yapan nefret dolu kimselerdir, bunla birlikte küfürlü konuşmalardan da fena halde rahatsız olurum.
Aşırı samimiyetin son safhası olan ukalalık katlanamayacağım en baştaki kötü özelliktir. Önyargılarımdan sıyrılma çabalarıma,hizmetin büyük katkıları olmuştur. Aktifliğe devam... :angel: Önce Kur'an-ı Kerim'i, sünneti ve RNK'ları hem dünyama hem ahiretime kılavuz tutmuşumdur. İnşaallah bu site de bu konuda yararlı olacak. Sanırım fazla yazdım. Konuşmayı sevdiğim kadar yazmayı da severim( Sanırım bunu anladınız
) Şimdilik bu kadarı yeter hatta fazla mı oldu ne? ^o) ???
Selam ve dua ile...
Saygılar