BU BÖLÜMDE KISACA HERKEZ KENDİNDEN BAHSEDERMİ?

lafzadi

Active member
DEMEK BİZDEN BAŞKA BEY YOK BU FORUMDA HEPSİ BAYAN KİMSE YAZMIYORYA.. :laugh:_________________________________________________
ebrar172 ' Alıntı:
ben sizinle konuşmuyorum .. :mad:
HAKKINI HELAL ET BAK ÜZÜLÜYORUZ ....KUSURUMUZA BAKMA KARDEŞİM NAPALIM KONUYA DALDIK...

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
Bende kendimi tanıtabilirmiyim ?

Genelde bana çilingirci derler ;D
Böyle estikce konulara kilit atıyorum . Ha unutmadan bir şey daha hatırlatmak isterim kendinizi istediğiniz gibi tanıtabilirsiniz ; ancak msn ve iletişim adresi paylasmak Ve buradaki acıklamaları menfi kullanmakda forum kurallarında sölendiği gibi yasakdır.

Gözüm üzerinizde...
10744goz.jpg

T

Tarihci19

Misafir
biliyordum böle bi kilit tehdidi geleceğini hatta ben ikaz değil kilit bekliyordum ama :) neyse bakalım ne kadar sürecek :D

T

Tarihci19

Misafir
ebrar172 ' Alıntı:
lemalar ALAH sizide güldürsün..genelde bana çilingirci derler.. :D :D kilitleyin gitsin arkanızdayım...haketmişlerdi zaten :D

biz edebe aykırı bir iş mi yaptık acaba ? neden dolayı haketmişiz?

su*fi

New member
Tarihci ' Alıntı:
biz edebe aykırı bir iş mi yaptık acaba ? neden dolayı haketmişiz?

Alıngan mısınız acep?

Ebrar kardeşi tanımam lakin söylediğini o boyutta anlamadım haketmişlerden kastı farklı olmalı espiri mahiyetinde diye düşünüyorum ve hakedecek bri durum da yok! henüz ;)

ebrar172

Well-known member
yahu ne alakası var..siz hepiniz kendi aranızda şakalaşıyorsunuz ben bişey dedimmi neden hemen yanlış anlaşılıyorum..bende bir sorun var heralde..neyse selametle kalın..

T

Tarihci19

Misafir
su*fi ' Alıntı:
Alıngan mısınız acep?

Ebrar kardeşi tanımam lakin söylediğini o boyutta anlamadım haketmişlerden kastı farklı olmalı espiri mahiyetinde diye düşünüyorum ve hakedecek bri durum da yok! henüz ;)

evet espri mahiyetinde söylediğininin farkındayım lakin her şakanın altında bir gercek yatar sırrına binaen sordum ne yapmışız da konunun kilitlenmesini hak etmişiz? şu yemeği seviyorum bundan hazzetmiyorum demekle mi hak ettik yoksa başka bişeylemi yani ebrar neden rahatsız olmuş?

su*fi

New member
Tarihci ' Alıntı:
evet espri mahiyetinde söylediğininin farkındayım lakin her şakanın altında bir gercek yatar sırrına binaen sordum ne yapmışız da konunun kilitlenmesini hak etmişiz? şu yemeği seviyorum bundan hazzetmiyorum demekle mi hak ettik yoksa başka bişeylemi yani ebrar neden rahatsız olmuş?

Konuyu başından beri takip ediyorum da yazmamıştım.
Bence ebrarda herhangi bir problem yok rahatsızlığı varsa dile getirsin lakin ben halen o kanıda değilim!...

Yemek muhabbetinden rahatsız olunur mu? ya olunmaz olunmaz.

tarihçi abi bu muhabbete devam...

T

Tarihci19

Misafir
ebrar172 ' Alıntı:
yahu ne alakası var..siz hepiniz kendi aranızda şakalaşıyorsunuz ben bişey dedimmi neden hemen yanlış anlaşılıyorum..bende bir sorun var heralde..neyse selametle kalın..

bizim şakalarımızın içinde inceden laf dokundurmalar oluyor mu?

"""""kilitl eyin gitsin arkanızdayım...haketmişlerdi zaten :D """""

üç noktaya kadar olan kısım şaka eyvallah... ama haketmişlerdi zaten lafı inceden bir eleştri bir laf dokundurma işte bende bunun sebebini merak ettim.. ne yaptık acaba sizi rahatsız edebilecek ? yani rahatsız olunabilecek bişey varsa silelim biz sadece kendimizden sevdiğimiz sevmediğimiz şeylerden bahsettik..

T

Tarihci19

Misafir
su*fi ' Alıntı:
Konuyu başından beri takip ediyorum da yazmamıştım.
Bence ebrarda herhangi bir problem yok rahatsızlığı varsa dile getirsin lakin ben halen o kanıda değilim!...

Yemek muhabbetinden rahatsız olunur mu? ya olunmaz olunmaz.

tarihçi abi bu muhabbete devam...

evet, inşalah,, peki sıra sizde :)

su*fi

New member
Parayla değil sırayla hesabı hımmm!!

Anlatalım;

İstanbulda yaşıyorum,öğrenciyim,yemek yapmaktan hiç anlamam ama bu sebebten annemden azar yerim.
sohbetlere katılmayı ve araştırmayı çok severim.
net'te ki vaktimin çoğunu e-book okuma araştırma ve forumlar ile geçiririm msn yi açmayı dahi unuttuğum olur sonra arkadaşlardan fırça yerim.
şimdilik bukadar olsun.
tanıştığıma memnun oldum... :)
sorular yanıtlanır...

T

Tarihci19

Misafir
isim,nerde okuduğunuzu, sevdiğiniz sevmediğiniz şeyleri sölememişsiniz şayet bunları sölemek istemiyorsanız evvelki mesajınızıda silin çünki şablon soruların hepsine cevap verilecek...

lafzadi

Active member
Tarihci ' Alıntı:
isim,nerde okuduğunuzu, sevdiğiniz sevmediğiniz şeyleri sölememişsiniz şayet bunları sölemek istemiyorsanız evvelki mesajınızıda silin çünki şablon soruların hepsine cevap verilecek...

desenize herkesi tanıyıcaz vallahi iyki açmışım bu konuyu güzel oldu...

saol kardeşim

T

Tarihci19

Misafir
evet inşallah, çevremiz genişlemiş olur inşallah,, ama tüm sorulara cevap vermek istemeyenler yazmasınlar,, memlektim şura öğrenciyim şunu severim yok yani adım bu burda okuyorum vs.. bizim yanıtladığımız tüm soruları yanıtlayacak kişi yoksa bişeye benzemez.. yani mesela ben şimdi diyebilirmki lafzadi kardeşim hakkında kocaelinde bi kardeşim var olaki cemaat işi olur bişey olur da oraya gitmem icab ederse onunla irtibata gecerim.. türkiyenin heryerinden kardeşimiz olur kolaylık olur...

su*fi

New member
Durun hele siz sorun biz söyleyelim dedik!...

İsmim:Gülfem

maltepeanadoluihl de okuyorum.

Sevdiğim şeyleri sıraladım az önce e-book okuma araştırma,müzik dinlemekte olabilir...

Sevmediklerim:bir izah mevzunda veya bir konuda yalnış anlaşılmak,yalnış anlamak
hiç haz etmem yalnışlıklardan...
işte böyle garip bir kuluz.
devam...

Parayl a değil sırayla hesabı hımmm!!

Anlatalım;

İstanbulda yaşıyorum,öğrenciyim,yemek yapmaktan hiç anlama m ama bu sebebt en annemd en azar yerim.
sohbet lere katılmayı ve araştırmayı çok severi m.
net'te ki vaktim in çoğunu e-book okuma araştırma ve foruml ar ile geçiririm msn yi açmayı dahi unuttuğum olur sonra arkadaşlardan fırça yerim.
şimdilik bukada r olsun.
tanıştığıma memnun oldum. ..
sorular yanıtlanır...

lafzadi

Active member
Tarihci ' Alıntı:
evet inşallah, çevremiz genişlemiş olur inşallah,, ama tüm sorulara cevap vermek istemeyenler yazmasınlar,, memlektim şura öğrenciyim şunu severim yok yani adım bu burda okuyorum vs.. bizim yanıtladığımız tüm soruları yanıtlayacak kişi yoksa bişeye benzemez..

çok doğru söyledin kardeşim özellikle beyler katılsın..bu forumda ki üye olup beyse niye yazmıyorlar anlamıyorum yaw tamam hanımları anlıyoruzda beyleri...anlamadım doğrusu

neyse tek babayiğit biz çıktık ozaman vesselam..