T
Tarihci19
Misafir
tamam inşallah işte bakın maltepe ihl de bir arkadaşımız varmış demek olaki işimiz düşerse yardım alırız vs... çok güzel bence,, şimdi evvelki mesajı da bunun altına ekleyim bütünlük olsun..
lafzadi ' Alıntı:çok doğru söyledin kardeşim özellikle beyler katılsın..bu forumda ki üye olup beyse niye yazmıyorlar anlamıyorum yaw tamam hanımları anlıyoruzda beyleri...anlamadım doğrusu
neyse tek babayiğit biz çıktık ozaman vesselam..
Tarihci ' Alıntı:tamam inşallah işte bakın maltepe ihl de bir arkadaşımız varmış demek olaki işimiz düşerse yardım alırız vs... çok güzel bence,, şimdi evvelki mesajı da bunun altına ekleyim bütünlük olsun..
Tarihci ' Alıntı:abiler özellikle lemalar abi lafzadi ve sufi daha evvelden tanışlar zaten sufi lafzadi kardeşimin önerisi ile uye olmuş yani msn alışverişi durumu söz konusu değil.. kilit başka zamana kaldı
su*fi ' Alıntı:Sorulara yanıt verilir...
SENDENDE ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM....ebrar172 ' Alıntı:ALLAH razı olsun lafzadi kardeşim..ben zaten konuyu baştan beri okuduğum için anlamadığım bir husus yok rahat olun inş..ayrıca ben sufi yide ALLAH rızası için çok sevdim..
lafzadi ' Alıntı:ŞİMDİ ABİ SENİNDE YAPTIĞIN OLMADIKİ SÜFİ DAHA YENİ YENİ DERSLERE İŞTİRAK EDİYOR..
O KENDİYLE ALAKALI SORULARA AÇIĞIM DEMEK İSTEMİŞTİR..
AMA BEN ACİZHANE CVP VEREYİM...
Lemalar ' Alıntı:o zaman cok okuayacaz risalem yok diyorsa göndereyim
illailayh ' Alıntı:2 yıl gecikmeli olarak başladıgım elazıg ihl de son sınıfa devam edcem inş..adım hatice zehra..elhamdülillah RABBİM hafızlık nasip etti..risalelere bir abimin vesilesiyle merak sardım daha çok yeniyim malesef fakat çok iyi gidio şimdiki hedefim risale hafızlıgı inşallah(duanıza talibim)..okul bittikten sonra eger nasip olursa PDR veya İLAHİYAT okumak istiyorumm..artık olurda istanbula gelirsemm kapısını çalacagım tarihçi abimde var buarada lemalar abi bende istiyorum risale külliyattın hepsi yokk
illailayh ' Alıntı:lemalarr abiii nerdesinnn risale istiyoruzzzzzz