BU BÖLÜMDE KISACA HERKEZ KENDİNDEN BAHSEDERMİ?

T

Tarihci19

Misafir
tamam inşallah işte bakın maltepe ihl de bir arkadaşımız varmış demek olaki işimiz düşerse yardım alırız vs... çok güzel bence,, şimdi evvelki mesajı da bunun altına ekleyim bütünlük olsun..

su*fi

New member
lafzadi ' Alıntı:
çok doğru söyledin kardeşim özellikle beyler katılsın..bu forumda ki üye olup beyse niye yazmıyorlar anlamıyorum yaw tamam hanımları anlıyoruzda beyleri...anlamadım doğrusu

neyse tek babayiğit biz çıktık ozaman vesselam..

Bizde varız şşş görmüyormusunuz??lafzadi ""aaa""

lafzadi

Active member
hanımlar katılmasın demiyorum güzel kardeşim katılmak istiyorsan katıl tabe. msn açık değil açarmısın zahmet olmassa güzel kardeşim....

T

Tarihci19

Misafir
abiler özellikle lemalar abi lafzadi ve sufi daha evvelden tanışlar zaten sufi lafzadi kardeşimin önerisi ile uye olmuş yani msn alışverişi durumu söz konusu değil.. :) kilit başka zamana kaldı :D

su*fi

New member
Tarihci ' Alıntı:
tamam inşallah işte bakın maltepe ihl de bir arkadaşımız varmış demek olaki işimiz düşerse yardım alırız vs... çok güzel bence,, şimdi evvelki mesajı da bunun altına ekleyim bütünlük olsun..

bir sorun olursa hallederiz abi.

Lafzadi abi gene unutmuşum afedersin ya...

Tarihçi abi iyi bağladın vesselam kilit başka sefere...

Sorulara yanıt verilir...

selametle

lafzadi

Active member
Tarihci ' Alıntı:
abiler özellikle lemalar abi lafzadi ve sufi daha evvelden tanışlar zaten sufi lafzadi kardeşimin önerisi ile uye olmuş yani msn alışverişi durumu söz konusu değil.. :) kilit başka zamana kaldı :D

sufi benim kuzenim olur....

bu konu yanlış anlaşılmasın inş..

ben lemalar abiyi tanımıyorum...

bu sitede şahıs olarak tanıdığım tek kişi var oda sufi dir...

burada çok muhabbet ettiğim ve muhabbet duyduğum henüz fazla kişi yok

ama bu sitede muhabbet duyduğum kişiler şimdilik şöyle

TARİHÇİ

EBRARR

ÖZGE

SÜFİ ZATEN BENİM İÇİN ÇOK ÖZELDİR VESSELAM..

DİĞER ÜYELERE GELİNCE KONUŞMUYORLARKİ MUHABBET DUYALIMM..._________________________________________________ARKADAŞLAR BİDE ŞUNU SÖYLEYEYİM..

MUHABBET HER KAPIYI AÇAR DİKTATÖR OLMAYA GEREK YOK..

GÜLMEK EYLENMEK MUHABBET ETMEK

İNSANLARA MAHSUSTUR..
İŞTİRAK EDELİM İNŞ..

lafzadi

Active member
ŞİMDİ ABİ SENİNDE YAPTIĞIN OLMADIKİ SÜFİ DAHA YENİ YENİ DERSLERE İŞTİRAK EDİYOR..

O KENDİYLE ALAKALI SORULARA AÇIĞIM DEMEK İSTEMİŞTİR..

AMA BEN ACİZHANE CVP VEREYİM...

ebrar172

Well-known member
ALLAH razı olsun lafzadi kardeşim..ben zaten konuyu baştan beri okuduğum için anlamadığım bir husus yok rahat olun inş..ayrıca ben sufi yide ALLAH rızası için çok sevdim..

lafzadi

Active member
ÜSTAD KENDİSİNDEN ŞÖYLE BAHSEDER:DUALARINIZA MUHTAÇ BİÇARE KARDEŞİNİZ SAİD....

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
lafzadi ' Alıntı:
ŞİMDİ ABİ SENİNDE YAPTIĞIN OLMADIKİ SÜFİ DAHA YENİ YENİ DERSLERE İŞTİRAK EDİYOR..

O KENDİYLE ALAKALI SORULARA AÇIĞIM DEMEK İSTEMİŞTİR..

AMA BEN ACİZHANE CVP VEREYİM...

o zaman cok okuayacaz :) risalem yok diyorsa göndereyim ;)

TESBIHAT

Active member
selam
ben feride
anneyım ve mutluyum çok..elhamdulıllah...
marmara üni ikti idr bil. ekonometrı bölümü mezunuyum
ınsallah hızmete gönlümü verdim çalan olmasın amin
neden tesbıhat dersenız hızmete duydugum muhabbet ılk tesbıhatı duymamla baslar bu bır vefa allah unutturmasın dılımde kalbımde...
delıyım
aklım basında oldugu zamanlarda ise bana verılen vazıfelerı yapmaya calısırım
erzurum ve kutahya hatta uşak kırmasıyım
amma velakın görmüşlüğüm yoktur
istanbulda dogdum okudum ve hala ıkamet etmekteyım
allah nasıb ederse aralık ayında yenıden bır hayat baslayacak
usa ...california...los angeles ...
vazıfe yerımız
allah bızı bızden alsın da kendısınden almasın
merak edılen herseye cevab verılır
allah sızın kalbınızı ve benımkını ıslam dını uzerıne sabıt kadem kılsın
amin
selametle

T

Tarihci19

Misafir
teşekkür ederiz,, işte bakın olaki yarın öbür gun los angeles e yolumuz dşüerse kapısını çalacağımız yardım alabileceğimiz birini tanımış olduk, Allah razı olsunn..

lafzadi

Active member
Lemalar ' Alıntı:
o zaman cok okuayacaz :) risalem yok diyorsa göndereyim ;)

vallahi ciddiysen niye olması abi çok seviniriz zaten böyle bir açığımız vardı çok iyi olur.....allah razı olsun düşüncen için saolasın

inşallah biran önce icrata geçersiniz...aminnnn

T

Tarihci19

Misafir
illailayh ' Alıntı:
2 yıl gecikmeli olarak başladıgım elazıg ihl de son sınıfa devam edcem inş..adım hatice zehra..elhamdülillah RABBİM hafızlık nasip etti..risalelere bir abimin vesilesiyle merak sardım daha çok yeniyim malesef fakat çok iyi gidio şimdiki hedefim risale hafızlıgı inşallah(duanıza talibim)..okul bittikten sonra eger nasip olursa PDR veya İLAHİYAT okumak istiyorumm..artık olurda istanbula gelirsemm kapısını çalacagım tarihçi abimde var:) buarada lemalar abi bende istiyorum risale külliyattın hepsi yokk:)

teşekkür ederiz, evet kardeşlerimiz istanbula gelenlere yardımcı olabilirz, yurt, ev, okul kaydı vs....... her konuda elimizden geleni yaparız inşallah.. lemalar abi bana da yolla yahu :) dur dur gerci bende 2000 msj olayım bana külliyatın tamamını gönder :D

lafzadi

Active member
kardeşler tarihçikardeşiminde dediği gibi hertürlü yardım inş bizde verririz..

hizmet budur işte....

nur yolcuları nur yolunda inşşşş....

Nevzatt

Well-known member
benim kazandığım risaleleri isyenene ver Lemalar onların okuması beni daha çok mutlu eder. tanışmaya vaktim yok ama dualarını eksik etmesinler inş.