illailayh ' Alıntı:abii külliyatın tekini ben istiyorum bana söz ver olur mu
Sen pek gözü acıksın nerde görülmüş külliyat hediyesi ;D 3 külliyat 42 risale eder elime gectiği zaman duyurulacak ve ilk 42 kişiye gönderilecek ...
illailayh ' Alıntı:abii külliyatın tekini ben istiyorum bana söz ver olur mu
kardeşim bizbiraz zor alıcaz gibi baksana daha msj saylarımıza...illailayh ' Alıntı:abii külliyatın tekini ben istiyorum bana söz ver olur mu
lafzadi ' Alıntı:kardeşim bizbiraz zor alıcaz gibi baksana daha msj saylarımıza...
olsun gayret etmeliyiz..vesselam..
HuSRaN ' Alıntı:ben varya ben dogdum buyudum ve olumu bekliyorum...
adimi unuttum cunku nicklerim daha gundemde o yuzden disarda tanistigim kisiler adimi sorduklarinda dahi nickimi soyler oldum
eger olmez isem ilerde laklak abi diye anilacak gibiyim ;D iste kisaca ben buyum :
Tarihci ' Alıntı:hımm güzell şunları da ekleyelim,, isim, nelerden hoşlanmayız(fobiler) _________________________________________________amma delikanlı gibi neysek onu söyleyelim, öyle adım şu deyip sallama bi isim vermesin kimse,,, ve de kendini tanıtmak istemeyen ablalar bu konuya hiç yazı yazmasınlar, çünki gercekler neyse o yazılacak,,, kimse öyle ben de ABDullah deyip sadece memleket ismi verip gecmesin,,,,haklarında azcık bilgi verip sayfayı uzatmasınlar... verilecek bilgiler lafzadi nin verdikleridir fazla olur eksik olmaz...
özge ' Alıntı:KİME DEDİN TARİHCİ ABİ BANA MI?BEN AYRINTILI YAZDIM SANIYORDUM
Merih ' Alıntı:İsmim ali dede yadigaridir isim 4 nesildir yaşıyor bu isim 21 yaşındayım ankarada ikamet etmekteyim en sevdiğim yemek konusuna gelince çok ince bir konu bu ama sıraliyim Kokoreç vazgeçilmez yemegim kokoreç uğruna avrupa birliğine girmeyi bile reddederim. mercimek çorbası patates kızartması sabahlari msn de faris le yaptiğimiz simit poğça muhabbeti sonrasi pastaneden gidip aldiğim pogçalar bide ;D vaktimin çoğunu net başında yada arkadaşlarımla geçirirm gitar ve saz çalarım bunların dışında bateri ve tef ve darbukada çalabilirim kendimce yapmiş olduğum bestelerde mevcuttur çok güzel halı saha maçı organize ederim hayatımdaki en büyük tutkularımdan birisi Galatasaray ve balıkavıdır. çok renkli bir kişiliğim vardır ortama hemen ayak uydurabilirim çok kolay sinirlenebilen ama asla kin tutmayan bir kişiliğim vardır. şimdilik bu kadar meşhur olunca kitap yazarım alır okursunuz ;D
saygılar sevgiler selametle
Tarihci ' Alıntı:ben adını hatırlıyorum söleyebilirm hiç zahmet olmaz
Merih ' Alıntı:ya bırak abi ya toplumsal mesaj vermeyi benim külliyat hala kargo da gelecek ;D