BU BÖLÜMDE KISACA HERKEZ KENDİNDEN BAHSEDERMİ?

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
illailayh ' Alıntı:
abii külliyatın tekini ben istiyorum bana söz ver olur mu:)

Sen pek gözü acıksın :) nerde görülmüş külliyat hediyesi ;D 3 külliyat 42 risale eder elime gectiği zaman duyurulacak ve ilk 42 kişiye gönderilecek ...

Eyvàh!

Well-known member
ben varya ben dogdum buyudum ve olumu bekliyorum...

adimi unuttum cunku nicklerim daha gundemde o yuzden disarda tanistigim kisiler adimi sorduklarinda dahi nickimi soyler oldum :p

eger olmez isem ilerde laklak abi diye anilacak gibiyim ;D iste kisaca ben buyum ::)

T

Tarihci19

Misafir
HuSRaN ' Alıntı:
ben varya ben dogdum buyudum ve olumu bekliyorum...

adimi unuttum cunku nicklerim daha gundemde o yuzden disarda tanistigim kisiler adimi sorduklarinda dahi nickimi soyler oldum :p

eger olmez isem ilerde laklak abi diye anilacak gibiyim ;D iste kisaca ben buyum ::)

ben adını hatırlıyorum söleyebilirm hiç zahmet olmaz :)

hasret

Well-known member
evet sıra bende;
bende ağrılıyım,adımı yine hasret olarak billin inş. dört kardeşiz,iki kız iki oğlan benden büyük bir abim var,diğer ikisi benden küçük.Kendimi tanımlıyayım,esma-i lahiyenin tecellisine mazhar olmamız sırrınca,halden hale girerim,bazen cok şen şakrak,bazen cok durgun,bazen de cok duygusal oluyorum...
bir insanda en dayanamadığım ve en nefret ettiğim şey sinirdir,sinirli bir insanla ömür gecmez diye düşünürüm hep...
en sevmediğim yemek cesitleri sebzeli türler,en sevdiğim yemekler ise etli yemeklerdir,zaten şarkın yemeği etsiz olmaz :)
gelelim eğitime; ben risale-i nur ünv. nuroloji bölümü 5.sınıfıma yeni gectim :)ve bu tahsilim öleene dek devam edicek...

molla_zehra

Well-known member
YAW BEN BU KONUDAN BİGANE KALMIŞIM YENİ GÖRÜYORUM TANIŞMA FASLINI :)
HASRET'TEN SONRA KONUŞMA SIRASINI BEN ALAYIM BAARİ ;D

ADIM NİCKİMDİR.ÇANAKKALE'LİYİM LAKİN DOĞMA BÜYÜME İSTANBULLUYUM.ÜSKÜDAR'DA İKAMET EDİYORUM.HATSANATI ÖĞRENCİSİYİM YANİ 4.SENESİNDEYİM USTA OLMAK İÇİN BU İŞİN.
ÜSK.İHL MEZUNUYUM.MALUM SEBEPLERDİR ÜNİV.YOLCULUĞUNA BAŞLAYAMADIM.HERŞEY İNŞ. YOLUNA GİRERSE İLAHİYAT OKUMA NİYETİNDEYİM.İNŞAALLAH TEFSİR ÜZERİNE MASTIR YAPMAK İSTİYORUM BU AN NASİP OLANA KADAR KENDİMİ BU SANATA VERDİM BENDE.
KİTAP OKUMA,ŞİİR KARALAMA,HAT MEŞKİ VE FORUMDA OKUMA ANLAMA MUHABBET VE MSNDE ÇENE ÇALMA GÜNLÜK İŞİM OLDU.EKŞİDEN HİÇ HOŞLANMAM.TATLIYA BAYILIRIM.SEVMEDİĞİM HİÇ BİR YEMEK YOK :)
BEŞ KARDEŞİZ.ÜÇ ABLAM VE BİR KIZ KARDEŞİM VAR BEN DÖRDÜNCÜLERİYİM.
EHH AKLIMA BAŞKA BİŞEY GELMİYİ :D VESSELAM

T

Tarihci19

Misafir
Tarihci ' Alıntı:
hımm güzell şunları da ekleyelim,, isim, nelerden hoşlanmayız(fobiler) _________________________________________________amma delikanlı gibi neysek onu söyleyelim, öyle adım şu deyip sallama bi isim vermesin kimse,,, ve de kendini tanıtmak istemeyen ablalar bu konuya hiç yazı yazmasınlar, çünki gercekler neyse o yazılacak,,, kimse öyle ben de ABDullah deyip sadece memleket ismi verip gecmesin,,,,haklarında azcık bilgi verip sayfayı uzatmasınlar... verilecek bilgiler lafzadi nin verdikleridir fazla olur eksik olmaz...

demiştik yukarda,,

aysima

Member
s.aleykum arkadaşlar.. ben siteye yeni katıldım.. ben okumuyorum.başörtüsü sebebiyle ortaokuldan sonra okuyamadım.. ben kendimi bildim bileli hizmetin ortasındayım..çucukluğumdan beri nurlarla meşgulum..
en favori dersim..24.SÖZ 5.DAL.MUHABBET BAHSİ.. ;)

Merih

Well-known member
İsmim ali dede yadigaridir isim 4 nesildir yaşıyor bu isim 21 yaşındayım ankarada ikamet etmekteyim en sevdiğim yemek konusuna gelince çok ince bir konu bu ama sıraliyim Kokoreç vazgeçilmez yemegim kokoreç uğruna avrupa birliğine girmeyi bile reddederim. ;) mercimek çorbası patates kızartması sabahlari msn de faris le yaptiğimiz simit poğça muhabbeti sonrasi pastaneden gidip aldiğim pogçalar bide ;D vaktimin çoğunu net başında yada arkadaşlarımla geçirirm gitar ve saz çalarım bunların dışında bateri ve tef ve darbukada çalabilirim kendimce yapmiş olduğum bestelerde mevcuttur çok güzel halı saha maçı organize ederim hayatımdaki en büyük tutkularımdan birisi Galatasaray ve balıkavıdır. çok renkli bir kişiliğim vardır ortama hemen ayak uydurabilirim çok kolay sinirlenebilen ama asla kin tutmayan bir kişiliğim vardır. şimdilik bu kadar meşhur olunca kitap yazarım alır okursunuz ;D

saygılar sevgiler selametle

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
Merih ' Alıntı:
İsmim ali dede yadigaridir isim 4 nesildir yaşıyor bu isim 21 yaşındayım ankarada ikamet etmekteyim en sevdiğim yemek konusuna gelince çok ince bir konu bu ama sıraliyim Kokoreç vazgeçilmez yemegim kokoreç uğruna avrupa birliğine girmeyi bile reddederim. ;) mercimek çorbası patates kızartması sabahlari msn de faris le yaptiğimiz simit poğça muhabbeti sonrasi pastaneden gidip aldiğim pogçalar bide ;D vaktimin çoğunu net başında yada arkadaşlarımla geçirirm gitar ve saz çalarım bunların dışında bateri ve tef ve darbukada çalabilirim kendimce yapmiş olduğum bestelerde mevcuttur çok güzel halı saha maçı organize ederim hayatımdaki en büyük tutkularımdan birisi Galatasaray ve balıkavıdır. çok renkli bir kişiliğim vardır ortama hemen ayak uydurabilirim çok kolay sinirlenebilen ama asla kin tutmayan bir kişiliğim vardır. şimdilik bu kadar meşhur olunca kitap yazarım alır okursunuz ;D

saygılar sevgiler selametle

Ali he ;D kitaba para vermenize gerek yok hesabıma havale gediğiniz takdirde istediğiniz kişi hakkında detaylı bilgi verebilirim :p

hasret

Well-known member
keşke herkes söylediklerinin arkasında dursa...
ha kimse üzerine alınmasın,alınacak kimse kendini biliyor...

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
Merih ' Alıntı:
ya bırak abi ya toplumsal mesaj vermeyi benim külliyat hala kargo da gelecek ;D

adresini istedim vermem evimi basarsın diye korkdun ;D şimdide külliyat diyon :p ama sahiden su kaseti cıkarda külliyatları dağıtalım :)