ben kucuken yaramas deildim yha dısarı cıkmazdm zate,millet beni dovuodu yha ablamla abim hep doverdi ezildim hep :dft001:bisi yptıklarında ustume atıolardı bana kısmaslar die solersen kuseriz diince bisi demiodum :036:
ustumusde medrese vardı orda enes abim vrdı onu cok severdim uyanır uyanmas yanına kosardım ne istesem ypardı o kuran okurdu ben disine yatardım cok cok ii bi abmdi allah rahmet etsin :036: o gidecek die odum kopardı,annem demisti abini evlendirelim burda kalsın diince medresede abla bakıodum ciddi gosume bi abla kestirdim cocukluk iste enes abiye anlatıp duruom iste abla cok ii cok güsel,abi hic bisi demio ,dua ediodum ciddi enes abim mumine ablamla evlensin die evlendiii :021:ama iki side rahmetli oldu ahirette gruscez ins:036:
kimse bana yemek yediremesmis enes abim yedirirmis :021:
bi kez annem anlttı enes abim bi yere gitmis aksama kadr yemek yememism inatım yni :U:
medresede bi kes dedmler nms kılarken sarıklarını bglamısım bi kalktılar hpsinin bası acıldı :U:
o cok komikti dedem kısdı ama bidaa ypma die
onlar nams kılarken sırtlarına cıkardım scdede yha kaydırak gibi oluodu :U:
cocukken deilde bu ramazanda cok komik bisi yptım
tavuklu plav ypmıs annem komsuya gotur die iftara az var bi telas kostum onume bakmadım medreseden abi iniomus ustune hopp butun pilv dokuldu :011:
küçükken gittiğimiz abiler bir başka oluyordu evet sızın soyledıgınız gıbı kardes ,,,ınsallah cennet yıne dızlerınde uyursunuz ...