küçükken neler yaptınız:)

ben kucuken yaramas deildim yha dısarı cıkmazdm zate,millet beni dovuodu yha ablamla abim hep doverdi ezildim hep :dft001:bisi yptıklarında ustume atıolardı bana kısmaslar die solersen kuseriz diince bisi demiodum :036:
ustumusde medrese vardı orda enes abim vrdı onu cok severdim uyanır uyanmas yanına kosardım ne istesem ypardı o kuran okurdu ben disine yatardım cok cok ii bi abmdi allah rahmet etsin :036: o gidecek die odum kopardı,annem demisti abini evlendirelim burda kalsın diince medresede abla bakıodum ciddi gosume bi abla kestirdim cocukluk iste enes abiye anlatıp duruom iste abla cok ii cok güsel,abi hic bisi demio ,dua ediodum ciddi enes abim mumine ablamla evlensin die evlendiii :021:ama iki side rahmetli oldu ahirette gruscez ins:036:
kimse bana yemek yediremesmis enes abim yedirirmis :021:
bi kez annem anlttı enes abim bi yere gitmis aksama kadr yemek yememism inatım yni :U:
medresede bi kes dedmler nms kılarken sarıklarını bglamısım bi kalktılar hpsinin bası acıldı :U:
o cok komikti dedem kısdı ama bidaa ypma die
onlar nams kılarken sırtlarına cıkardım scdede yha kaydırak gibi oluodu :U:
cocukken deilde bu ramazanda cok komik bisi yptım
tavuklu plav ypmıs annem komsuya gotur die iftara az var bi telas kostum onume bakmadım medreseden abi iniomus ustune hopp butun pilv dokuldu :011:

küçükken gittiğimiz abiler bir başka oluyordu evet sızın soyledıgınız gıbı kardes ,,,ınsallah cennet yıne dızlerınde uyursunuz ...

bardak

Well-known member
ben küçükken bol bol gazete kağıtları yermişim hatta yermişim değil yediğimide hatırlıyorum nerde kıyıda köşede bi gazete kağıdı var cunkta mideye oburluğunda böylesi olur yanii..
Gazetelerin kitapların kokusu ogünlerden beri çok güzel gelir...Şimdi bari yiyemiyorum koklıyayım diyorum Kitapçıda bile bazen kitap koklarken buluyorum kendimi tabi hemen çaktırmadan etrafıma bakıyorum gören varmı diye...:011::011:
Garip kardeşim o dayak işi bendede çok vardı şu erkek denen milletten o yaşlarda az dayak yemedim...Ama ben eve kapanmak yerine ısrarla onların yanına giderdim((ille dayak ille dayak işte))

Elif_Gibi

Well-known member
annem dikiş makinasında dikiş dikerdi bende nasıl dikiyo diye merak salıp annem yokken parmağımı kumaş niyetine kullandım iğne baş parmağımı deldi geçti :029: yetmedi panikledim iğneyi kırdım koşa koşa annemin yanına gittim :002:sonra nasıl çıkardılar o iğneyi hatırlamıyorum sildi hafızam o anı :D

ben küçükken bol bol gazete kağıtları yermişim hatta yermişim değil yediğimide hatırlıyorum nerde kıyıda köşede bi gazete kağıdı var cunkta mideye oburluğunda böylesi olur yanii..
Gazetelerin kitapların kokusu ogünlerden beri çok güzel gelir...Şimdi bari yiyemiyorum koklıyayım diyorum Kitapçıda bile bazen kitap koklarken buluyorum kendimi tabi hemen çaktırmadan etrafıma bakıyorum gören varmı diye...:011::011:
Garip kardeşim o dayak işi bendede çok vardı şu erkek denen milletten o yaşlarda az dayak yemedim...Ama ben eve kapanmak yerine ısrarla onların yanına giderdim((ille dayak ille dayak işte))

senın yıne ıyı sen gazete yıyormussun ben karınca yerdım :)
yedıgım karıncaların haddı hesabı yoktur :)...

NurYolcusu

Well-known member
annem dikiş makinasında dikiş dikerdi bende nasıl dikiyo diye merak salıp annem yokken parmağımı kumaş niyetine kullandım iğne baş parmağımı deldi geçti :029: yetmedi panikledim iğneyi kırdım koşa koşa annemin yanına gittim :002:sonra nasıl çıkardılar o iğneyi hatırlamıyorum sildi hafızam o anı :D

Medreseli hikayelerinden koptum adeta....
Bende anlatıyım bi tane bari....

Birgün annem merdaneli çamaşır makinasında çamaşır yıkıyordu....
Bende küçüklüğün vermiş olduğu meraktan duramadım ve dedimki acaba bu merdaneleri nasıl sıkıyor çamaşırı...
Aldım ordan bi tane yıkanmış çorap sonra merdaneye tuttum...
Gözümü açtığımda hastanedeydim...
Kolum sargılıydı....
Meğer çorabı bırakmayı unutmuşum merdane önce çorabı ardından benim kolu sıkmış....

senem

Active member
Arkadaşlarımla yemek yerken ağzımı açar midelerini bulandırırdım.
1 arabanın dört lastiğinin birdn havasını indirmiştim.
su kuyularna salınıp şarkı söylerdim.
Arabaların önüne yatıp arkadaşlarla ölü takliti yapardık.
Arkadaşlarla ortak karpuz alir,kemirir,çekirdkleriyle suratlarımızı hedef alırdık.
Gerisini anlatmayyım:)yaramazlıktan büyük bir haz duyardım.yine yapyorum arada ama daha masumca:)

Bu alana bir cevap yazın...