BU BÖLÜMDE KISACA HERKEZ KENDİNDEN BAHSEDERMİ?

Sergerdan

Well-known member
Lemalar abi aslında bu konuyu size ben de açmak istiyordum.Bende sazımla sözümle size bir demo göndersem dinlersiniz mi ;D emrah-ı garip ile piyasalara çıkmayı düşünüyorum. :)

Sergerdan

Well-known member
hasret ' Alıntı:
abi siz bize risale okuyup gönderin,daha makbule gecer:)

bizim için önemli olan şan şöhret ;D size nurlardan okuyalım inşaallah,sevenlerine de türkü ne kızıyonuz yav,hem gönderdiginiz fetva izin veriyor galiba benim kasete :angel:

özge ' Alıntı:
WAY BEE GRUP NURFORUM YAVAŞ YAVAŞ FİLİZLENİYOR DEMEK ;D
Şey özge kardeşim ritimcimiz eksik,hat kurslarınızdan vaktiniz kalıyorsa def çalar mısınız bizim için yoksa tencere de olur ;D

aysima

Member
bu arada kendini tanıtanları okudum tarihçi hemşeri çıktık ;D ;D benimde baba muş anne ağrı ;)
belli neden eti sevdiğin.. doğulu olupta eti sewmeyen varmı acaba ;D ;D benim dedede ewe et değil koyunun kendisini getirirmiş ;D ;D

T

Tarihci19

Misafir
aysima ' Alıntı:
bu arada kendini tanıtanları okudum tarihçi hemşeri çıktık ;D ;D benimde baba muş anne ağrı ;)
belli neden eti sevdiğin.. doğulu olupta eti sewmeyen varmı acaba ;D ;D benim dedede ewe et değil koyunun kendisini getirirmiş ;D ;D

maşallah sağlam adammış demek,, keşke herkes konu başlığına uygun şeyler yazsa,,

TaLHa

Nur-u Aynım
Yönetici
Sergerdan demo yu önce sen bana gönder önce ben dinliyeyim sonra düşünürüz ;D

HuSRaN ' Alıntı:
bende oyle ;D adimi tam bilen 2 kisidir onlarinda sana soylediklerini sanmiyorum ::) soyledilermi yoksa ;D

Her an için söliyebiliriz elini ayağını kolunu başını denk al :p

T

Tarihci19

Misafir
HuSRaN ' Alıntı:
bende oyle ;D adimi tam bilen 2 kisidir onlarinda sana soylediklerini sanmiyorum ::) soyledilermi yoksa ;D

hangi bilgilere ulaşabildiğimi biliyorsun acaba daha neler biliyorum ?

hasret

Well-known member
aysima ' Alıntı:

hemşerim memnun oldum,aslında validenizle hemşeriyiz,kendisine selam...