BU BÖLÜMDE KISACA HERKEZ KENDİNDEN BAHSEDERMİ?

Turkmenoglu

Yeni Üye
Selamun aleykum ,

Allah'in rahmeti ve bereketi hepinizin uzerine olsun. Baslayacak olan ramazan ayi tum muslumanlara hayir getirsin , gafletten uyanmasina vesile olsun.

Ben Ali...Uzun yillardir Hollanda'da yasiyorum. Turkiye'de liseyi bitirdikten sonra geldim buraya. Su an devlet memuru olarak calismaktayim.

Kitap okumak , muzik dinlemek ve Fenerbahce vazgecilmezlerimdendir. Bu siteyi tevafuken buldum. Insallah burada yeni seyler ogrenir ve hayat ufkumu daha da guzellestirebilirim ogrendiklerimle...

Iyi bir musluman oldugumu iddia edecek degilim ama sovecek , hakir gorecek , nufus cuzdani muslumanlarindan da degilim. bunlari niye mi yaziyorum..Icimde hep Allah'a yonelmek O'nun emir ve yasaklarina uymak konusunda hep bir arzu var.Ama nedense korolasi nefsim bunu hep bu zamana kadar engellledi.Ama kendi kendime aldigim karar neticesinde bugunden sonra Allah'a layik bir kul oluip , gunahlarimdan tovbe edip beni bagislamasi icin O'na yalvaracagim. biliyorum ki O bagislayici ve rahmeti bol.

Sizlerden ricam bana dua etmeniz ve nefsime yenilmeden arzu ettigim dogru yolda dimdik ayakta durabilmek ve yuruyebilmek..

Allah hepinizden razi olsun.

molla_zehra

Well-known member
WE ALEYKÜM SELAM
ALLAH MÜBAREK ETSİN "NUR" KERVANINA KATILIŞINIZI..
BİİZNİLLAH ÖNCE YÜREĞİNİZDEKİ NEFSİ MÜCEDELESİNİ YENER VE SONRA ORADA "NUR"A BOYANIRSINIZ HER DEM.

HOŞGELDİNİZ.DUAİLE...

Sergerdan

Well-known member
Turkmenoglu kardeş hoşgeldiniz.Allah samimiyetinizi artırsın ve dualarınızı kabul eylesin.İnşaallah temiz,güzel muradınıza erersiniz.Katkılarınızı,olur ki merak ettiklerinizi bekliyoruz. :angel:

Şimdi biz sizinlen yurtdışına da mı açıldık? :) Hüsran abimiz var o da İsviçrelerde.Ordan islami güzel müjdeleri de bize ulaştırırsınız artık ::)

Tekrar hoşgeldiniz

T

Tarihci19

Misafir
aleykümselam, kardeşim hoşgeldiniz, samimi cümlelerinizden ötürü teşekürler, inşallah bizler de sizler gibi Allah a layık kul olmayı istiyoruz ve elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. merak ettiklerinizi forumda bulabilirsniz, bulamazsanızda konu açarak sorabilirsniz. hayırlı olsun uyeliğiniz..

zülal2

Yeni Üye
selamüm aleyküm ,ben zülal nette takılırken tesadüfen bu siteyi gördüm çok beğendim tekstil mezunuyum çalışma ortamını beğenmediğimden tekara sınava girdim ve şuan ilahiyat 3 te okuyorum Rabbim herkesin gönül muradını versin

Sergerdan

Well-known member
zülal ' Alıntı:
selamüm aleyküm ,ben zülal nette takılırken tesadüfen bu siteyi gördüm çok beğendim tekstil mezunuyum çalışma ortamını beğenmediğimden tekara sınava girdim ve şuan ilahiyat 3 te okuyorum Rabbim herkesin gönül muradını versin

Hoşgeldiniz Zülal kardeş,inşaallah sık sık bizimle olursunuz :angel: .Küsme mi istemiyorsanız oruçlu oruçlu ;D
Maşaallah bayagı mürekkep yutmuşsunuz ne güzel. :O

T

Tarihci19

Misafir
zülal ' Alıntı:

aleykümselam hoşgeldiniz, tevafuken gördüğünüz sitemizdeki üyeliğinizin aktif, paylaşımlarınızın sürekli olmasını temenni eder hayırlara vesile olmasını dilerim..

GuLSerbeti

Well-known member
Selamun Aleykum; kardesler - abiler - ablalar ,

bende GuLSerbeti olarak bugun uye oldum, tevafuken sizi buldum diyim..
Su ana kadar cok foruma uye oldum ama sonra nerdeydim, sifrem neydi, herseyi unuttum.. cok acik sozluyum dimi :D
Bu forumda oyle olmamasini diliyorum, cunku burada kendimden birseyler buldum, Allah razi olsun emegi gecenlerden..

bu arada son sinif ogrencisiyim..cok mesgulum yani :p fazla katki ve etkinligim olmayabilir.. ama her zaman arkanizdayim.. ;)
yurt disindayim, Risalelere yakinim, yeni yeni okumaya calisiyorum.. Allah nasibimizi artirsin ins. tecrube ve bilgilerinizden istifade etmeyi diliyorum..
ve kayda deger bir katkim olursa ne mutlu bana..simdilik bu kadar..

Icinde bulundugumuz Ramazan-i serifin islam dunyasi ve tum insanliga hayirlar getirmesi duasiyla..
Allah'a emanet olun..

imported_mihrace

Active member
GuLSerbeti ' Alıntı:

Su ana kadar cok foruma uye oldum ama sonra nerdeydim, sifrem neydi, herseyi unuttum.. cok acik sozluyum dimi :D
Bu forumda oyle olmamasini diliyorum, cunku burada kendimden birseyler buldum, Allah razi olsun emegi gecenlerden..

bu arada son sinif ogrencisiyim..cok mesgulum yani :p fazla katki ve etkinligim olmayabilir.. ama her zaman arkanizdayim.. ;)
yurt disindayim, Risalelere yakinim, yeni yeni okumaya calisiyorum.. Allah nasibimizi artirsin ins. tecrube ve bilgilerinizden istifade etmeyi diliyorum..

Icinde bulundugumuz Ramazan-i serifin islam dunyasi ve tum insanliga hayirlar getirmesi duasiyla..
Allah'a emanet olun..
Aleyküm selam kardeş hoşgelmişsin.. Evet açık sözlüsün maşallah Allah bozmasın :)
Hayırlı olsun üyeliğin Rabbim nasibimizi arttırsın inşAllah..
Amiin inşAllah Ramazan ayımızı layıkiyle değerlendirenlerden oLmayı nasip eylesin rabbim.
Sizde Allaha emante olun..

GuLSerbeti

Well-known member
mihrace ' Alıntı:
Aleyküm selam kardeş hoşgelmişsin.. Evet açık sözlüsün maşallah Allah bozmasın :)
Hayırlı olsun üyeliğin Rabbim nasibimizi arttırsın inşAllah..
Amiin inşAllah Ramazan ayımızı layıkiyle değerlendirenlerden oLmayı nasip eylesin rabbim.
Sizde Allaha emante olun..

amin, Allah razi olsun..

Sergerdan

Well-known member
GuLSerbeti ' Alıntı:

Allah'a emanet olun..

Hoşgeldiniz Gülserbeti,inşaallah burada olursunuz hep. :angel: Biz de sizde kendimizden birşeyler bulduk(delilik ;D) İstifademiz bol olsun hep beraber inşaallah.

mikailcem

New member
selamun aleykum kardeşlerim forumumuzu bugece keşfettim ve gerçkten insanları aydınlatacak hayrına vesile olacak bilgiler içerdiğine inanıyorum inşallah başarılarınızın devamını birlikte görürüz Allah tüm muminlerden razı olsun hayırlı sabahlar

Sergerdan

Well-known member
mikailcem ' Alıntı:
selamun aleykum kardeşlerim forumumuzu bugece keşfettim ve gerçkten insanları aydınlatacak hayrına vesile olacak bilgiler içerdiğine inanıyorum inşallah başarılarınızın devamını birlikte görürüz Allah tüm muminlerden razı olsun hayırlı sabahlar

Allah razı olsun,arkadaşların katkılarını begendiginize sevindim.İnşaallah hep istifade ederiz,kendimize az da olsa yeni birşeyler katarız.

Birde siz hep seher vakti mi nettesiniz,gündüz de ugrarsınız deemi?

mikailcem

New member
Saolasın kardeş cümlemizden razı olsun inşallah.evet inşallah herzaman devamını görürüz bu guzelliğin. kardeş gunduzde ayaktayım insan benim görüşüme göre fazla uyumamalıdır vakit kaybıdır görüşürp konuşurz inşallah birbirimizi ve diğer kardeşlerimizi daha fazla tanırım bu guzel insanları. yarın görüşmek üzere kardeş sabah namazından sonra yatmam gerekli hayırlı sabahlar dilerim size Allah gönülünüzü ferah tutsun.

T

Tarihci19

Misafir
GuLSerbeti ' Alıntı:

Allah'a emanet olun..

Aleykümselam hoşgeldiniz, üyeliğinizin aktif ve daimi olmasını temenni eder hayırlara vesile olmasını dilerim. Amin ecmain olsun.._________________________________________________
mikailcem ' Alıntı:

Aleykümselam hoşgeldiniz, üyeliğinizin aktif ve daimi olmasını temenni eder hayırlara vesile olmasını dilerim..

GuLSerbeti

Well-known member
Allah razi olsun, Sagolun, Hosbulduk..

Sergerdan ' Alıntı:
Hoşgeldiniz Gülserbeti,inşaallah burada olursunuz hep. :angel: Biz de sizde kendimizden birşeyler bulduk(delilik ;D) İstifademiz bol olsun hep beraber inşaallah.

Husn-u teveccuhunuz efendim... :) :angel:

safinaz

Member
Benimde nickim "safinaz"gerçek adımı asla sanalda zikretmedim.Bu nedenle "Hanım hanıma"bölümüne asla katılmayı düşünmüyorum.Bir tek kimlik numaramızı vermediğimiz kalmış,zaten o bilgilerle kimlik numarasıda bulunur.Tam bir risale-i Nur ve Bediüzaman aşığıyım.Demokrat,Cumhuriyetçi,Liberal,Muhafazakar düşünce yapısını benimsiyorum.Siyasetide hiç sevmem,sadece ehvenül şer olarak görür,pasif bir katılımcıyımdır. Genelde forumlara bu nick ve azize nickleriyle katılırım.Çok açık sözlü ve şakşakçı olmadığım için biraz antipatik gelebilirim.Ancak kalp kırmaktan Allah'a sığınırım.
Espirili biriyimdir.Yemeklerden en çok ıspanağı severim.Kuru baklagiller hariç etli etsiz diye yemek hiç ayırt etmem.Hiç tıraş olmam ama sakalımda yoktur. ;DBana ağır abla derler.
Helal dairesindeki her eğlenceli şey hobimdir,yükseklik fobim vardır.Çok geveze ve aşırı cıvığını çıkaran samimiyetlerden hiç hoşlanmam.
Forumdaki tüm üye ve adminlere benle muhatap olmak zorunda olacakları için başarılar dilerim.
Saygılar...