Sanırım kardeşimin amacı,selamın üstünde kalmaması.Çünkü "anne,sanalda bir hemşehrimin sana selamı var"demek belki tuhaf kaçabilir,diye düşünmüş olabilir.Bence babasınada söylemesin.Tarihci ' Alıntı:valideyn dedim,, anne olmazsa babana ilet..
Sanırım kardeşimin amacı,selamın üstünde kalmaması.Çünkü "anne,sanalda bir hemşehrimin sana selamı var"demek belki tuhaf kaçabilir,diye düşünmüş olabilir.Bence babasınada söylemesin.Tarihci ' Alıntı:valideyn dedim,, anne olmazsa babana ilet..
Tarihci ' Alıntı:eğer anne babası sanalda insanlarla konuşmasına müsade etmiyorsa girmesin anne babaya itaat etsin, eğer izin veriyorlarsa selamımı iletmesinde sakınca yoktur..
Aklıma ailenin izin verip vermemesi gelmemişti,kardeşim.Sadece biraz tuhaf olabileceğini düşündüm.Zaten,islami bir forumda yazı yazmanın nesi kötü ve neden izin vermesinlerki?hasret ' Alıntı:yine konuyu nerelere cektiniz bravo,,
benim ailem sanala girmeme izin vermiş ve haberleri olmuş olmasaydı ben burda olmazdım,ben msn nedir bilmezken bana abim actı faydalı siteleri gösterdi,buda bana olan güvenlerini gösteriri ki,elh.hic güvenlerini şuana kadar kırmadım bunu onlar icin değil rabbim icin yapmadım...
selama gelince ben şark insanıyım,ve nurcuyum 'anne bir abinin sana selamı var'demekten dahi hicab ederim,bunda bişey yok ama ben söyliyemem...
Lemalar ' Alıntı:Sergerdan demo yu önce sen bana gönder önce ben dinliyeyim sonra düşünürüz ;D
Her an için söliyebiliriz elini ayağını kolunu başını denk al
hasret ' Alıntı:yine konuyu nerelere cektiniz bravo,,
benim ailem sanala girmeme izin vermiş ve haberleri olmuş olmasaydı ben burda olmazdım,ben msn nedir bilmezken bana abim actı faydalı siteleri gösterdi,buda bana olan güvenlerini gösteriri ki,elh.hic güvenlerini şuana kadar kırmadım bunu onlar icin değil rabbim icin yapmadım...
selama gelince ben şark insanıyım, 'anne bir abinin sana selamı var'demekten dahi hicab ederim,bunda bişey yok ama ben söyliyemem...
Merih ' Alıntı:Konu ne ?
BU BÖLÜMDE KISACA HERKEZ KENDİNDEN BAHSEDERMİ?
ama sizin tartıştığınız şeye bak
Merih ' Alıntı:Doğru söyliyeni Dokuz köyden kovarlarmış.
Merih ' Alıntı:haktır seninde dediğin söylemezsek olmaz ben sessiz çogunluğun sesiyim
neyse konu sapmasın hakkını helal et sende
hasret ' Alıntı:tamam abi yine ben hatalıyım iciniz rahat olsun,
benim sizinle bi sorunum yok sadce şunu anlatmak istedim bizim burda hoş karşılanmaz demek istemiştim ki konu buralara geldi,rica ederim kapatalım,,
ha bu arada dilbilgisi dersiniz icinde teşekkürler...
Tarihci ' Alıntı:mübarek bende doğuluyum, neden çekindiğini elbette ben de biliyorum, keşke Tarihci abiye kızıp bunu birilerine söleyeceğine :
""""şunu anlatmak istedim bizim burda hoş karşılanmaz demek istemiştim""""" böyle deseydin ve bu kadar uğraşmasaydık.. bu arada Rjaa ederim..
Lemalar ' Alıntı:Konuyu kilitlememi istemiyorsanız lütfen tartısmaya girmeyiniz bir daha ; her konuyu tartısmaya cekiyorsunuz neden kendinizi aklama gereği duyuyorsunuz ki gerekeni sölemişsiniz karsınızdaki ister anlasın ister anlamasın . Eğer cok anlamasını istiyorsanız baska bir konu acar orada konusursunuz . Konularıda kendi anlasmazlıklarınızla zayi etmeyiniz !!!